Hvordan at blande din egen pottemuld

December 25

Hvordan at blande din egen pottemuld

Bland din egen pottemuld i stedet for at købe de dyre forblandet versioner i Havecentret. Når du blander dine egne, er justeringer nemme at lave for planter, der kræver noget særligt fra deres potning jord blanding.

Instruktioner

•Mix en grundlæggende potning jord med kun tre ingredienser: sphagnum, perlite og lime. Sphagnum er en naturressource, der anvendes til at bevare fugten i en potning jord blanding. Når du køber sphagnum fra din lokale havearbejde center kommer komprimeret og skal brydes op en smule med hænderne. Beslutte, hvor meget du ønsker at blande i denne første parti og Tilsæt halvdelen af dette beløb af sphagnum til en stor container eller trillebør pottemuld.

•Tilføj perlite til objektbeholderen samme mængde som sphagnum. Bland de to ingredienser godt.

•Tilføj kalk til blandingen for at regulere pH af potning jord blandingen. Tilføj kalk med en hastighed på 1/2 spsk for hver gallon af potning jord blanding du har lavet.

•Modify den grundlæggende potning jord blanding for kaktus og tørt klima planter ved at blande en del af den grundlæggende potning jord blanding du foretager en del perlite. Den øgede mængde af perlite giver fremragende dræning.

•Modify den grundlæggende potning jord blanding for fugt kærlig planter ved at blande en del af den grundlæggende potning jord blanding med en del af sphagnum. Den ekstra sphagnum øger den grundlæggende blanding evne til at holde vand i længere perioder.

Tips & advarsler

  • Hvis du laver din egen kompost, top kjole planter i den grundlæggende pottemuld med komposten på tidspunktet for udplantning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com