Hvordan at blande forskellige former for indvendige maling

November 1

Mange mennesker er overrasket over at erfare, at de kan blande forskellige slags interiør maling sammen, så længe de indeholder de samme base og glans. Det er faktisk ganske let at kombinere interiør maling, uanset mærke eller kvaliteten af de to maling. En simpel røre pind, men vil ikke få arbejdet gjort. Hvis du ønsker at blande forskellige former for indvendige maling, skal du bruge en bedre metode.

Instruktioner

Blande maling med en boremaskine

•Pour den første type maling i den 5-gallon spand, udfylde det til omkring en tredjedel kapacitet. Tillægger din boremaskine blanding pagajen, og Tilslut boret hvis du ikke har strøm på batteriet.

•Pour den anden type maling i den 5-gallon spand indtil spanden er to tredjedele fuld af maling. Indsæt den blanding padle ca halvvejs i malingen. Start øvelsen på lav. Drej boret op til medium og derefter op til høj. Hæve drill 1 tomme som det spin, sænk derefter det 1 tomme. Gentag denne handling i ca 5 minutter, eller indtil malingen ser grundigt blandet.

•Rengør blanding padle med varmt vand hvis malingen er vandbaseret latex. Rengøres med mineralsk spiritus hvis malingen er olie-baserede.

Blande maling uden en boremaskine

•Pour den første type af maling i fem gallon spand, udfylde det til omkring en tredjedel kapacitet. Hæld den anden type af maling i fem gallon spand indtil spanden er to tredjedele fuld af maling.

•Øge 5-gallon spand fuld af maling, og hæld indholdet i andet tom fem gallon spand. Hæve den anden 5-gallon spand og hæld indholdet tilbage i de første 5-gallon spand. Gentag denne proces, indtil malingen vises grundigt blandet. Bland malingen med røre pind for god foranstaltning.

•Rengør den tomme 5-gallon spand med varmt vand hvis malingen er vandbaseret latex. Rengøres med mineralsk spiritus hvis malingen er olie-baserede.

Tips & advarsler

  • Selv om næsten alle boremaskine kan bruges til at blande maling, er spade håndtag Boremaskiner generelt bedst egnet til denne type projekt.
  • Aldrig blande latex maling med oliebaseret maling, da dette vil ødelægge både maling. Også, det er generelt ikke en god idé at blande maling af en forskellig glans. For eksempel, bør ikke du blander flad maling med blank maling som dette kan føre til striber. Også være sikker på boret er slukket, før du fjerner blanding pagajen fra maling, eller du vil skabe en stor griseri.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com