Hvordan at blande gamle & nye hårdttræ gulvbelægning

January 13

Hvordan at blande gamle & nye hårdttræ gulvbelægning

Mange hjem har hårdttræ gulvbelægning installeret i et eller to værelser i stedet for gennem en hel niveau. Det er muligt at tilføje hårdttræ til nogle værelser ved hjælp af de samme arter af hårdttræ, der er installeret i andre værelser. Det kan være svært at finde mere af det samme træ, hvis det er eksotisk træ. Hjemlige træsorter som eg, ahorn, Gran, fyr og valnød er let tilgængelige, selvom du måske nødt til at bestille den korrekte planke bredde. Finde træ, inden du fjerner din eksisterende gulvbelægning.

Instruktioner

•Fjern den eksisterende gulve i værelser, hvor du ønsker at tilføje hårdttræ gulvbelægning. Forskellige gulve typer kræver forskellige hårfjerning metoder. Hvis du er usikker på hvor du skal begynde, tale med en gulvbelægning Lektor på din lokale big box forhandler til et par pointers, før du begynder.

•Sweep og vakuum subflooring at fjerne akkumuleret snavs og snavs, så installationen af den nye hårdttræ gulvbelægning ikke blive hæmmet. Installere den anbefalede fugt barriere over undergulvet og tack det på plads med en hammer tacker.

•Begin installere nye hårdttræ gulve i gangarealer. Gulvbelægningen skal køre på langs sammen med gangen uanset hvilken retning gulv bjælker køre. Du kan på et tidspunkt nødt til at matche en rillet gulvbelægning kant med en anden rillede gulvbelægning kant. Det er okay. Skåret en strimmel af træ, der er bredden af groove og så bred som dybden af 1 1/2 riller. Dette kaldes en sløjfe. Lim spline ind i rillen på den gamle hårdttræ gulvbelægning med trælim. Søm den gamle bestyrelse til gulvet med en gulvbelægning sømpistol.

•Fortsæt installere den nye hårdttræ Gulvbelægning i de områder, hvor det er nødvendigt. Når den nye hårdttræ er helt installeret, installerer baseboard og enten quarter runde molding eller sko molding for at dække og skjule ekspansion hullet omkring omkredsen af hver værelse.

•Installer tærskler og overgangen strimler hvor hårdttræ gulvbelægning med forskellige gulve typer, hvis det kræves.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com