Hvordan at blande Gas & olie for Stihl motorsave

July 27

Hvordan at blande Gas & olie for Stihl motorsave

En Stihl motorsav bruger en to takts motor. To-takts motorer kræver en benzin og olieblanding for operation. En to-takts motor brande hurtigere end en fire-takts motor, hvilket gør dem mere effektive for deres størrelse, men ved hjælp af den korrekte olie og gas blandingen er nødvendig for at holde motoren smøres. Det er normalt nødvendigt at forberede blandingen selv.

Instruktioner

•Indstil op i en åben, bare område så at enhver spild ikke vil udgøre en potentiel risiko. Benzin er meget brandfarlig og fordampe ikke hurtigt.

•Pour den korrekte mængde af Stihl to-takts motorolie til en tom benzin beholder. Mix-forholdet for en Stihl motorsav er 50 dele benzin til 1 del olie. For hver gallon benzin, skal 2.6 ounce af olie bruges. Stihl olie blanding kommer pakket i 2.6 oz, 5.2 oz, 6,4 oz, 12,8 oz, 1 gallon, 5 gallon og 55 gallon beholdere. Du bør være i stand til at købe de rigtige størrelse beholdere til let blanding, i, kan du hælde en hel container i til at matche det benzin ration nødvendige beløb. Du kan vælge at bruge en målebægeret til at afmåle den korrekte mængde af olie blanding.

•Pour benzin i containeren. Det er bedst kun at blande nok brændstof til umiddelbar brug. Det anbefales ikke at gemme den gas/olie blanding for længere end tre måneder.

Uddelingen af hætten på brændstof beholder og skifer det grundigt at blande olie og gas.

Tips & advarsler

  • Rent lejlighedsvis brændstof container for at sikre, at snavs og urenheder er holdt ude af gas/olie blanding.
  • Brug kun luftkølet motorolier. Vandkølet olier vil skade motoren.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com