Hvordan at blande glasskår & keramiske Cement til bordplader

April 4

Hvordan at blande glasskår & keramiske Cement til bordplader

Mange mennesker uden konstruktion erfaring forveksler ordene "cement" og "konkrete". Cement er en ren murværk produkt ofte brugt til støbt dekorative elementer på grund af dens glat finish. Men det er for svag på sin egen til bordplader. Af denne grund, er det blandet med aggregater at tilføje styrke og skabe konkrete. Traditionelt har inddrage disse aggregater grove elementer såsom grus eller sten for ru beton eller fine materialer såsom sand til beton til at hælde bordplader, terrasser og andre overflader. Men som miljøbevidst bygning bliver mere populært, ved hjælp af renset og knust kasserede glas og keramik er blevet mere almindelig.

Instruktioner

•Wash glas og keramik debris at fjerne snavs og støv. Bruge rent vand uden nogen form for sæbe eller sæbe. Lad den samlede tørre for 12 til 24 timer, da disse materialer kan blive porøse og absorbere nogle fugt.

•Mix beton til store projekter i en lejet betonblander, og bland mindre mængder i en trillebør, ved hjælp af en skovl. Fylde tønden af mixeren eller trillebør med tre dele af samlet, to dele ren cement og en del vand. Tænd mixeren, eller rør blandingen i trillebør med en skovl, tilføjer små mængder vand, hvis nødvendigt, hvis konkrete ser tørt.

• Lad tønden rotere i mindst fem til 10 minutter, eller drej betonen ca 75 gange hvis du bruger en skovl. Luften er et nødvendigt supplement til konkret, så det hærder korrekt. Brug din blandet beton for at hælde din nye bordplade.

Tips & advarsler

  • Forsegle din bordplade med akryl til at beskytte dine hænder fra nogen skarp glas kanter, der stiger til overfladen. Hvis du foretrækker, kan du ryste dit glas og keramik indtil den er helt glat før du tilføjer det til beton.
  • Udvis forsigtighed og bære passende beskyttelsesudstyr, når du håndterer maskiner og skarpe genstande.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com