Hvordan at blande hårdttræ og keramiske fliser gulv i forskellige rum

August 17

Hvordan at blande hårdttræ og keramiske fliser gulv i forskellige rum

Mix løvtræ og keramiske fliser gulv i forskellige rum i hele dit hjem i et problemfrit og æstetisk tiltalende måde. For at kunne lægge de to materialer ved siden af hinanden, skal du have den viden og færdighed sæt eller søge professionel bistand i installation af dem, især hvis de er af to forskellige tykkelser. Resten af rører at binde begge typer af home Gulvbelægning i sammen, nogen kan opnå gennem indretning, indretning og tilbehør valg.

Instruktioner

•Lay trægulv i et rum og keramik i et tilstødende rum, at holde en vekslende balance så meget som muligt i hele dit hjem. For eksempel fører din stue træ gulv ind i dit køkken flisebelagt gulv, hvilket fører til din spisestue træ gulv.

•Trim ud af gulve i det modsatte materiale. For eksempel, inlay fliser omkring kanterne af det rum, der er hårdttræ gulvbelægning eller installere gulvet støbning rundt i lokalet, der har flise i samme pletten som hårdttræ i det tilstødende rum.

•Brug den samme flise fra de tilstødende værelse Gulvbelægning i backsplashes og på bordplader. Bruge samme farve af pletten på træ møbler stykker i flisebelagte værelser eller møbler malet i den samme nuancer af flise i rum med træ gulve.

•Skabe i tilbehør, der bruger de to materialer. For eksempel oprette coastere lavet af fliser til at lægge på træ møbler stykker for funktionelle dekorative elementer.

•Opret rammer, der efterligner blanding hårdttræ og keramiske fliser gulv i forskellige rum. Hænge træ billede rammer i samme pletten som hårdttræ i flisebelagte værelser og gøre mosaik billedrammer, ved hjælp af supplerende fliser, for de rum, der fremvise trægulve.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com