Hvordan at blande injektionsmørtel farver

June 25

Hvordan at blande injektionsmørtel farver

Fuger er et væsentligt element til ethvert flisebelægning job. Injektionsmørtel er grundlaget for flisen og fugemasse, der trækker udseendet af flise gulve og vægge sammen, som en fælles mellem én flise. Fuger er let at blande med det rigtige sæt værktøjer og forberedelse, og det er vigtigt at nå frem til den rette konsistens. Som med ethvert byggeprojekt, sparer gør det rigtigt første gang tid senere. Heldigvis, tilføje farve til injektionsmørtel er den letteste del af processen.

Instruktioner

•Measure mængden af injektionsmørtel kræves for et job. Fuger kan hærde hvis venstre urørt i længere perioder, så med den oprindelige blanding er det bedst at fokusere på at blande injektionsmørtel til et enkelt rum eller et par kvadratfod ad gangen.

•Pour injektionsmørtel i den blanding spand. Tilsættes langsomt vand efter pakke instruktioner. Hvis pakken ikke har instruktioner på hvor meget vand skal bruges, hæld vand i blandingen et par spsk ad gangen, og rør med værktøjet blanding. Tilføje nogen ønskede farve til injektionsmørtel mens blanding. Mest farvede grouts vil komme i en våd eller tør forblandingen; farven er allerede føjet til injektionsmørtel. Hvis du vil oprette en ny farve, blande halvdelen af én farve blanding med halvdelen af en anden. Hvis ikke du er sikker på, præcis hvilken farve du ønsker, blande to farver af tørre injektionsmørtel lidt ad gangen. måle præcist og holde styr på beløbene, så du kan duplikere farve for et større parti. Pulveriseret farvestoffer er også tilgængelige.

•Mix fuger, omrøring i hånden eller ved hjælp af en blanding værktøj. Målet er at have injektionsmørtel ligne glat jordnøddesmør. Injektionsmørtel burde være smidig, dejagtig og fri for klumper. Det er især vigtigt at røre grundigt når blande farver, således at jævnt distribuere farve hele injektionsmørtel.

•Tilføj farvestof til injektionsmørtel efter flisebelægning hvis du ikke kan lide farven på injektionsmørtel efter det har tørret. Injektionsmørtel farvestoffer er vandbaseret epoxy behandlinger, som du anvender på fugerne med en børste når flisen er angivet sted og tørret. Vælg en nuance mørkere end den nuværende injektionsmørtel for de bedste resultater.

•Experiment med farve. Blande forskellige farver og test resultaterne. For eksempel, producerer blande en mørk grå med en lys grå en mellemliggende grå. Bruge et farvehjul for forslag til, hvordan man kan opnå specifikke injektionsmørtel farver. Prøv at tilføje pulveriseret farvestof at hvide injektionsmørtel til en lysere nuance, og grå injektionsmørtel til en mere dæmpet farve.

Tips & advarsler

  • Injektionsmørtel tørrer lettere end det ser ud som mens blanding, og vil være en smule mørkere end injektionsmørtel på farveprøver.
  • Matchende eksisterende injektionsmørtel farve er næsten umuligt. I stedet bruge nuancer mørkere eller lysere end eksisterende injektionsmørtel til at genopfriske gamle fliser.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com