Hvordan at blande keramisk flise injektionsmørtel

March 4

Fuger er hovedsagelig cement, der er formuleret til at sidder i mellemrummene mellem keramiske fliser, brobygning og give styrke og fugt beskyttelse. Der er to grundlæggende typer: injektionsmørtel med sand i det (dette er hvad du skal bruge til keramik og de fleste andre fliser) og unsanded'' grout (for marble and other natural stone). You buy grout in powder form and mix it with water. It can be finicky stuff. Don't use a power mixer, as it can inject troublesome bubbles in the mix. Make sure to let it læske '' i spanden før brug.

Instruktioner

•Sæt omkring en tomme af vand i bunden af din spand. Hæld i din pulveriseret injektionsmørtel indtil det fuldstændig dækker vandet.

•Begin omrøring med din fire-tommer spartel. Brug den flade side af en kniv til at skrabe bunden og siderne af spanden gentagne gange, Sørg for, at der ingen tørrede klumper af injektionsmørtel hængende der.

•Tilføj vand og injektionsmørtel pulver skiftevis som du omrøring, indtil du har om gallon af injektionsmørtel (dvs. din to-gallon spand er halvt fyldt). Justere pulver og vand beløb så injektionsmørtel bliver tykkelsen af kage frosting eller tandpasta.

• Lad injektionsmørtel '' læske '' i spanden i 10 minutter. Dette tillader kemikalier i injektionsmørtel til smelter med hinanden. Ikke røre eller anden måde forstyrre blandingen i løbet af denne tid.

•Efter læskninger, bland re injektionsmørtel med din spartel. SCOOP det ud af spanden med din injektionsmørtel float og anvende det direkte til området for at være flise. Når fugning, køre en flad kant af float hen over overfladen, holde det i en vinkel til at presse overskydende af toppe af fliserne mens tvinge det ind i mellemrummene mellem dem. Lad injektionsmørtel sidde i linjerne for et minut og derefter tørre det hele ned med en fugtig svamp.

Tips & advarsler

  • Bære en partikel maske, når du blander din injektionsmørtel.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com