Hvordan at blande kobber sæbe fungicid

November 11

Kampen mellem svampe eller bakterielle sygdomme og haveplanter er lige så gammel som planteavl, sig selv, og ofte en total uoverensstemmelse. For at øge odds for at vinde i dine planter favør, sprøjte dem med organisk kobber sæbe fungicid som en forebyggende eller ved det første tegn på infektion. At kende den korrekte måde at blande kobber sæbe er afgørende for succes. En alt for stærk løsning kan brænde dine planter, mens en overdrevent fortyndet ikke vil hjælpe dem.

Blande målinger

Blandinger af kobber sæbe, også kendt som kobberoctanoat eller kobber salte af fedtsyrer, varierer alt efter de behandling af sygdommen. Én producent anbefaler blanding mellem 1 og 4 spsk af koncentrat pr 1 gallon af vand for at afskrække en række svampe på de fleste grøntsager, frugt og prydplanter. For nogle prydplanter, men varierer sæbe-til-vand-forholdet med sygdommen. Behandling af sort plet på prydbuske som roser (Rosa spp.), kræver hardy i USDA zoner 2 gennem 10, 1 7/8 spsk eller 1,44 ounces, koncentrat per gallon af vand. For at behandle meldug på de samme planter kræver 7 teskefulde eller 1.08 ounce af koncentrat per gallon. Følg altid pladeselskabets formel, når blanding.

Foreløbige forholdsregler

Kobber sæbe er giftige, når Inhaleret, absorberes gennem huden eller indtages. Den drivende spray kan også skade dine øjne. Før blanding eller sprøjtning det, kjole i vaskbart, beskyttende tøj herunder lange bukser, langærmet skjorte og kemikalie-resistent, vandtæt handsker. Også bære beskyttelsesbriller, en respiratoriske maske, hat, strømper og sko.

Forberede blandingen

Vent til varme, tørre vejr at blande din løsning. Vand frigiver den sæbe svampe - og bakterier-drab kobber-ioner, men for mange ioner kan brænde dine planter. Når det er koldt, langsomt våde forhold den blanding fordampning rate, antallet af ioner og chancer for at skade stige. Fyld en haven sprøjte med halvdelen af vandet, du skal behandle dit anlæg og tilføje den passende mængde kobber sæbe koncentrat. Efter agiterer blandingen, hæld resten af vandet og gnub igen. Hvis du kombinerer sæbe med pulveriseret kemikalier, tilføje og agitere for pulvere først. Fortsætte agiterer regelmæssigt som du spray, så løsningen forbliver jævnt fordelt.

Opskrifter til fiasko

Blande chelaterede eller flydende goedninger, der indeholder kobber med din sæbe koncentrat kan overbelaste din jord med kobber. Kalk svovl, Bordeaux blanding og aluminium-baserede fosetyl-al fungicider er ikke kompatibelt med kobber sæbe. Hvis du er usikker på en bestemt kombination, rådgiver University i New Hampshire udvidelse at teste den. Hæld 2 kopper vand i en 1-kvart krukke og tilføje de relevante mængder af kobber-sæbe koncentrat og andre kemikalier, igen tilføje og agiterer for pulveriseret kemikalier først. Efter omrystning krukken, lad det hvile i 30 minutter. Hvis løsningen forbliver jævnt blandet med ingen sammenklumpning eller bilæggelse, er det sikkert for din tank. Noter om, hvad blandingen indeholder. Før udbredt brug, spray en lille mængde på de planter du har til hensigt at behandle og hold øje med tegn på solskader eller angivelser, der kombinerer kemikalierne, der har gjort en eller begge ineffektive.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com