Hvordan at blande Latex pletten med Latex maling

August 13

Latex pletten og latex maling kan blandes, da begge er vandbaserede. Pletten er designet til at anvendes på nøgne træ, som trækker pletten i kornet. Ved at blande maling og bejdse, vil træ derefter trække maling i kornet. Dette kunne resultere i en helt unik effekt og gøre hvad du pletten/maleri omdrejningspunktet for et værelse.

Instruktioner

•Åbn kan af latex maling og rør godt med røre pind. Latex maling kan adskille, så sørg for det er helt blandet før brug. Sæt det til side for nu.

•Åbn kan af latex pletten. Pletten vil også separat, så det skal være rørte så godt. Ved stikning røre pind helt i kan og bringe det som du rør, vil du sikre, at alle pletten er blandet, ikke kun det øverste lag.

•Pour nogle af pletten i den tomme malerspand. Tilføje nogle af maling. Bruge en frisk røre pind og kombinere to. Tilføje bejdse eller male indtil den ønskede farve er opnået. Hvis mere plet end maling bruges, trækkes mere maling i skoven. Hvis der bruges mere maling, vil mindre korn være synlige, selv om sig vil skønt røbe sig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com