Hvordan at blande Malathion for blåbær

June 4

Hvordan at blande Malathion for blåbær

Malathion er et insektmiddel, der har eksisteret siden. Kemikaliet er den aktive ingrediens i en række formuleringer til bekæmpelse af skadedyr af forskellige afgrøder. Blueberry avlere bruge malathion for at dræbe blueberry maddiker, bladlus, blueberry tip Udvisningshamre, kirsebær fruitworms og sharp-nosed leafhoppers, blandt flere andre skadelige insekter. Men de skadegørerfrie afgrøde kommer på en pris, som denne kemiske er forbundet med genetisk mutation, kræft og andre trusler mod dit helbred. Hvis du bruger det, så som en sidste udvej og agt pladeselskabets sikkerhedsinstruktioner.

Instruktioner

•Tag på overtræksdragt, sokker, kemikalie-bevis handsker og sko. Selv om etiketten ikke anbefaler, at du bære en respirator, fortæller det du ikke at indånde den kemiske tåge. Nationale pesticider Information Center også advarer dig om risikoen for vejrtrækning i malathion. Af denne grund overveje iført en respirator mens håndtering af produktet.

•Measure malathion, ved hjælp af satsen for 1½ pints af kemiske per hektar af blåbær som en retningslinje.

•Measure vand med en sats på 60 gallon per hektar afgrøder, felt og række. Justere fortynding efter stævningen, afhængigt af resultaterne. Bruge så lidt som 20 gallons af vand blandet med et maksimum på 1½ til 2½ pints af malathion per hektar.

•Pour tre fjerdedele af vand ind i din spray tank.

•Tilføj kemisk i vandet i tank mens den kører i sprøjten omrører.

•Tilføj den sidste fjerdedel af vand til tanken. Spray din blåbær planter med den fortyndede kemiske, agiterer blandingen konstant, så vandet og insekticidet ikke adskille.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com