Hvordan at blande maling for at gøre Midnight Blue

December 1

Midnight blue er en dybt mørkeblå. Det får sin dybe, mørke tone fra en sund tilsætning af sort. Indretning er det sandsynligvis en farve bedste benyttet med tilbageholdenhed, enten som en accent eller på trim eller lignende mindre områder. En midnat blå værelse ville føle undertrykkende, og effekten af farve når malet på fire vægge i et rum ville langt overstiger virkningen af maling farveprøve. Tænk på det primært som en kontrast farve. Hvis du beslutter at bruge Midnatsblå på væggene, er bruge det på en enkelt accent væg én måde at introducere farven uden overvældende rummet. Bruge blå maling og sort tone, som er mere koncentreret end sort maling, for at blande denne farve.

Instruktioner

•Åbn det mørke blå maling. Start med en Ultramarin eller lignende ren blå, snarere end en himmelblå, der allerede har hvid blandet i, forhindrer dig i at få en ægte midnat blå. Hæld den blå maling i en blanding beholder, hvis du blander mindre end en gallon af maling.

•Tilføj en lille mængde af sorte nuance fra røret. Starte med ikke mere end en tsk.

•Stir nå, ved hjælp af en maling, omrøring stick eller en boremaskine med en vedhæftet fil til at blande maling. Fortsæt, indtil farven er ensartet.

•Evaluate din farve og beslutte, om du ønsker at gå mørkere. Hvor dyb og mørk midnat blå viser sig er op til dig. Husk, at malingen bliver tørre en antydning mørkere end det ser ud når det er vådt.

•Fortsæt tilføje farvetone, blande godt hver gang, indtil du når din ønskede nuance af Midnatsblå.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com