Hvordan at blande moderne stil og tidlig amerikanske møbler

March 25

Eklektisk hjem interiør, melding af flere eller flere design epoker, taler meget om fleksibilitet for hjemmets beboere. Dog uden omhyggelig planlægning forvandles eclectic hurtigt til en rodet look. Blande stilarter fungerer godt med moderne og tidlig amerikanske møbler når et valg er lavet om, hvilken stil spiller hovedrollen og hvoraf den ene bliver den understøttende spiller. Udfylde omkring disse to valg bliver en sjov og nem at forstå bestræbelse, fordi der er et formål til design.

Instruktioner

•Decide hvilken stil af møbler fylder størstedelen af rummet. Denne dominerende stil bliver visuelle "envelope" design, som holder.

•Vælg en farvepalet, der arbejder med begge stilarter. Tidlig amerikanske møbler fungerer godt med paletter navy, rød, mørke grønne, Mørk tonet gule, brune og guld. Moderne stilarter læne mod lettere, lysere versioner af traditionelle paletten---lys blå, apple green, kirsebær rød, metallic. Vælg tre farver til at arbejde med---en farve fra paletten traditionelle, én fra den moderne palet og en neutral. Prøv en flåde, en lys grøn og en off-white eller en mørk brun, lyse rød og en hvid.

•Match farvepaletten til maling prøver, der er let at bære, når shopping.

•Vælge et særligt stykke af møbler i typografien accent (modsatte af konvolut stil) at blive den accent/fokale stykke i rummet. Behandle det som om det var et værdifuldt stykke kunst og placere den, hvor det kan ses fra alle adgangspunkter i rummet. Vælge noget, der har en usædvanlig form eller er store og er speciel i nogle måde---udsmykkede detaljer, nitning farve, eller lavet med en usædvanlig træ, metal eller andet materiale. For eksempel, er en moderne spisestuestol som "Myren" stol af Arne Jacobsen i en lys rød-pink et godt valg.

•Vælg "kuvert" møbler til rummet. For eksempel, begynde med en tidlig amerikansk, ru-hugget spisebord med en simpel vendte mund detalje (drejede detaljer er lavet ved hjælp af en drejebænk til at danne runde figurer i et firkantet stykke træ). Tilføje en tidlig amerikansk stil tæppe mønster og en tidlig amerikansk breakfront til at holde retter og sengetøj fylder rummet.

•Tilføj anstrøg af typografien accent. I dette eksempel, en overhead vin rack i et moderne krom stil hænger over den træ spisebord sammen med en samling af moderne briller.

•Fortsæt tilføje elementer, holde balancen mellem "kuvert" og "accent" i tankerne. Se efter interessante teksturer og former – vævet woods, perforerede metaller, udskårne plast, skov eller metaller.

Tips & advarsler

  • Brug online websites såsom Color Hunter, for at skabe farvepaletter.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com