Hvordan at blande Roundup i en Spray Tank

December 13

Hvordan at blande Roundup i en Spray Tank

Roundup er et brand navn herbicid med aktive ingredienser af glyphosat og en lille mængde (mindre end én procent) af diquat. Glyphosat er fælles herbicid bruges til at dræbe ukrudt. Roundup er tilgængelige for køb i en koncentreret form. I sin ufortyndet form har det en holdbarhed på otte år. Når blandet, falder dette liv til seks måneder. Men det er praktisk at blande det beløb, du skal bruge til den voksende sæson i tidlige forår, og har det umiddelbart tilgængelige til brug.

Instruktioner

•Locate ukrudt aktivt voksende på din ejendom i og omkring hegn, indkørsler og blomsterbede. Bruge ukrudtsmidlet for at dræbe ukrudt i forberedelse af beplantning i blomst og haven senge. Plante eller genplante pynt blomster, træer og buske dagen efter sprøjtning; vente tre dage for plænen græsser, grøntsager, urter og frugter.

•Mix 3 ounce af koncentreret Roundup herbicid med én gallon vand. For store pull-bag sprøjter, blandes 24 ounce af Roundup til otte gallon af vand.

•Pour koncentreret løsningen ind i spray tanken, efterfulgt af den passende mængde vand. Spray ukrudt med blandet løsning, indtil de er grundigt våd. Anvende herbicid på en varm, solrig dag når vinden ikke blæser og temperaturen er mindst 60 grader. Ukrudt vil begynde at visne i to til fire dage og bør være død inden for en uge.

Tips & advarsler

  • Hvis du ved et uheld spray en plante, som du ikke ønsker at dræbe, skyl straks planten med vand fra din haveslange.
  • Beskytte dig selv, børn og dyr, når du anvender Roundup ukrudtsmiddel. Bære beskyttelsestøj, der omfatter lange ærmer, bukser, handsker og beskyttelsesbriller. Spray på en dag, når det ikke er blæsende at forhindre afdrift. Holde kæledyr og børn fra det sprøjtede område for 24 timer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com