Hvordan at blande sofaer

March 9

Hvordan at blande sofaer

Mix og match sofaer kan oprette en smagfuld indretning ordningen samt tilbyder andre fordele. Du kan blande sofaer ud af bekvemmelighed (f.eks. Når du allerede har to forskellige sofaer), tilføje kontrast og visuel interesse til et værelse, eller fordi du kan lide to forskellige sofaer og kan ikke gøre op dit sind. Så længe der er noget fælles mellem dem eller de supplere et andet aspekt af rummets indretning, behøver sofaer til at matche.

Instruktioner

•Paint vægge i en farve fundet i begge sofaer. Hvis sofaer har ingen farve til fælles, vælge en neutral farve, der ser flot med både. For eksempel, hvis en sofa er en blå og grønne plaid, og den anden er en creme farve male væggene fløde eller tan.

•Arrange sofaer så de supplerer hinanden og resten af rummet. Indstil dem overfor hinanden til en let og naturlig samtale område hvor du kan se et stort vindue, pejs eller TV fra enten sofa. Tilføje en stol eller skammel i en farve, der passer til begge sofaer, hvis du har plads.

•Brug sofa dækker for at oprette mix og match sofaer, hvis de har det samme mønster, eller hvis der er intet du kan gøre for at gøre dem til at arbejde sammen. Tan sofa ville gå godt med sofa stribet i forskellige nuancer af guld, appelsiner og brune. Sorte og hvide striber, plaid, blomstermotiver mønstre eller andre design ser godt ud med næsten enhver lyse, solid farve.

•Tie sofaer samt tilbehør. Bruge koordinerende gardiner eller forhæng, et tæppe eller puder til at binde i mønstre og farver. Hvis en sofa er gul og den anden er sort og hvid, skal du tilføje gule puder til sort og hvid sofa og sorte og hvide puder i et tilsvarende mønster eller form til den gule sofa. Supplere din gardiner er lettere, da du kan vælge mellem gul, sort eller hvid. Hæng kunst eller billeder og placere stearinlys, planter eller blomster arrangementer rundt i lokalet til at bære de farver eller mønstre findes i sofaerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com