Hvordan at blande Svingel & flerårig rug

November 24

Hvordan at blande Svingel & flerårig rug

Når plantning græs, er det nemt bare at sige "græs er græs" og plante uanset frø, du kan finde. Dog kan tage tid til forskning arter af græs du plante føre til en generelt sundere græsplæne. Når såning, blande mange anlægsgartnere forskellige arter af græs, såsom Svingel og flerårig rajgræs, hvilket ofte gør dem mere modstandsdygtige over for sygdom og insekt angreb. Dog vil bruger for meget af en slags græs medføre en art til at kvæle ud den anden.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af området plantning. Multiplicer disse to tal sammen for at bestemme samlet kvadratfod af din plantning område. De firkantede optagelser vil indikere hvor meget af hver græs arter du har brug for.

•Mix de to græsfrø, bruger 5 lbs. i Svingel frø for hver 1.000 kvadratfod af plads, og 3 lbs. flerårig rajgræs frø for hver 1.000 kvadratfod af plads. Den Svingel skal gøre mindst 80 procent af den samlede blanding så det har en chance for at konkurrere med rajgræs.

•Pour frø blandingen i en broadcast sprederen og frø dit område. Når frøene er fuldt fordelt, vand området godt så, at jorden er grundigt fugtig. Holde jorden fugtig for de næste to uger til at tilskynde til frø spiring.

•Irrigate græs mindst en gang om ugen efter spiring at holde jorden fugtig; Det er okay hvis det udtørrer lidt i mellem vanding, så længe græsset ikke starter at vende gul. Konsekvent vanding vil gavne Svingel, som har bør for mere vand til at overleve end rajgræs.

•Maintain en slåning højde på mindst 2 ½-3 inches hver gang du klippe. Svingel vil konkurrere bedre med rajgræs, hvis der er mere areal til at trives.

Tips & advarsler

  • Flerårig rajgræs har en vane med kvælning ud Svingel efter mindre end 10 år. Det kan være bedre at gå med en anden cool sæson græs, som Kentucky bluegrass, til at matche din Svingel.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com