Hvordan at blande tilbagevenden møbler design med moderne stilarter

September 11

Hvordan at blande tilbagevenden møbler design med moderne stilarter

Matchende møbler er ikke længere betragtes som vigtig eller endog ønskeligt i hjemmet. Medmindre dit hjem er af historisk betydning, vil du have et mere attraktivt, komfortabel og kreative beboelsesrum, hvis du lære hvordan du match stykker, der er throwbacks fra en anden tidsalder med moderne stykker. Indret dit hjem denne måde koster mindre og viser din egen unikke fantasi.

Instruktioner

•Lære om møbler. Der er ingen genvej til at udvikle øje for stil og skønhed. Læse tidsskrifter, afhente bøger på biblioteket og gå online for at se, hvad der i dag 's bedste indretningsarkitekter gør. Hverve en ven, hvis hjem, du elsker at hjælpe dig med at komme i gang. Blande møbler fungerer kun, hvis alle brikkerne vis balance og kvalitet.

•Decide på din stil. Hvis du vil blande tilbagevenden møbler design med moderne stilarter, vil du har brug for en samlende element. Det letteste valg er land, hvilket betyder et overskueligt, uformelle udseende. Et klassisk land hjem kan omfatte buede Windsor stole med kantede moderne borde; platform senge med fantastisk pine-kommoder, orientalske tæpper med moderne kunst og lædermøbler. Skandinavisk land stykker, med deres lyse farver og enkle design, går særligt godt med moderne design, hvoraf meget er baseret på midten af 1900 tallet dansk design.

•Hold til en skala. Meget af dette vil afhænge af størrelsen på dit værelser. Overstuffed møbler ser hulking og klodset ved siden af skræddersyede stykker. Hvis du beslutter dig på lav-profil stykker med god konstruktion og kvalitetstekstiler, er chancerne, at alle tilbagevenden møbler og moderne møbler vil gå godt sammen.

•Minimize møbler. De bedste værelser har i dag ikke en masse møbler. Opbevaring sat i skabene snarere end ved hjælp af dyre møbler, sparer plads og fokus til et par virkelig gode stykker. Prøv at lægge alle dine tøj opbevaring ude af syne i dit soveværelse skabene, og med fokus på en høj kvalitet moderne sengeramme blandet med neo-klassisk ende tabeller og enkel hightech-lamper.

•Pas med farve. Som fristende det er at gå med den aktuelle trendy farve, vælge neutrale til vægge og store stykker, så du kan være åben for nye, mindre stykker i nye farver.

Tips & advarsler

  • I udsmykning betyder udtrykket "land" ikke et motiv af ænder og kyllinger, men en varm, sommerhus udseende i modsætning til en mere elegant og glamourøst look.
  • Bruge lys i dit hjem, med bonede gulve, glas stykker og udsigt til udendørs.
  • Bland ikke dyre periode stykker. Disse vidunderlige antikviteter vises bedst i hjem bygget og møbleret dengang stil med møbler blev populære, og kræver nogle konsistens at arbejde i et hjem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com