Hvordan at blande traditionel & moderne stilarter

September 28

Hvordan at blande traditionel & moderne stilarter

Blanding af traditionelle og moderne udsmykning stilarter er lidt ligesom mixing kulturer. Traditionel udsmykning stilarter påvirket dem, der fulgte. Som sådan, er det muligt at tage et nærmere blik på nogle af dine foretrukne stilarter fra eras fortiden at se, hvordan du kan indarbejde dem med din nyere stykker. Selv om sådanne værelser trives med en lille smule planlægning, er det også muligt at tilføje stykker her og der, som du ikke tror meget om. Ved at basere din købsbeslutning på et par centrale begreber, vil disse stykker en eller anden måde ser rigtigt uanset den æra, de kommer fra.

Instruktioner

•Decide på en udsmykning stil. Selv om du vil være at blande stilarter, denne beslutning stadig giver dig mulighed at opbygge din udsmykning strategier, træffe beslutning om eventuel farveskemaer og se fællestræk eller på mindst kompatibilitet mellem stilarter. Finde stilarter, der supplerer hinanden eller gentage grundlæggende former, såsom Asien og moderne eller moderne og Art Deco.

•Tillad, man ser for at være den dominerende med accenter af den anden. En god tommelfingerregel for at blande stilarter er 80/20 reglen. Firs procent af din indretning skal favorisere en stil, med 20 procent af det kommer fra den anden.

•Bind værelse sammen visuelt med farve. Farve er den magiske lim, der holder mange dekorative elementer sammen i et værelse. For eksempel, hvis du ønsker at blande forskellige mønstre, der er populære i to forskellige udsmykning stilarter, vælge dekorative tilbehør som couch pyntepuder med den samme farve til fælles. Hvis du hælde mod fed udseendet af afrikanske safari og også den reserverede ser i japanske udsmykning, find pyntepuder med sort-hvide zebra prints at blande med pyntepuder byder sort japansk skriftligt herom. Bruge det i en større målestok, også. Vælge en rød moderne sofa til at gå med din røde victorianske skammel.

•Paint væggene hvide og overveje hvide møbler. Hvide tal en fremtrædende plads i moderne stilarter. Det giver også en neutral palet, som du kan arbejde med din traditionelle stilarter.

•Undgå ser travlt. Blande udsmykning stilarter kan se tilfældig hvis du ikke regere i din tendens til at bringe i alt for mange tilbehør. En mere minimal look vil give indtryk af at du bevidst valgte hvert stykke for dit værelse.

•Træffe tekstur ind i stuen. For eksempel, var velvet et populært stof i viktoriansk udsmykning stilarter. Indføre fløjl ind i billedet ved at bringe i et sæt af matchende fløjl stole i en ellers moderne værelse. Når du anvender denne regel, tænke nogle teksturer og tekstiler, der er populær i både din valgte stilarter og indarbejde dem i din indretning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com