Hvordan at dulme lyde i store værelser

November 26

Hvordan at dulme lyde i store værelser

Grunden til hårde overflader--som flisegulve, og glasvinduer--producere et ekko er fordi de ikke er i stand til at bryde op lyd bølger den måde blødere tekstiler kan. Store værelser, men er ikke altid designet med dette aspekt af akustikken i tankerne. Selv små lyde kan synes høj i en stor plads, og med tiden bliver irriterende eller distraherende. Løsningen, er så, at dulme lydene. Sløvende lyde i et stort rum kræver tilføjelse af blødere tekstiler, så lyden kan absorberes mere effektivt.

Instruktioner

•Lay område tæpper i hele det store rum. Område tæpper gøre et rum føler hyggeligere--end udsatte fliser, mursten, beton, træ eller laminat-- og er effektiv til at reducere støj og ekkoer i værelser. Bryde op typerne af tæpper, som du bruger. For eksempel, sætte i et stort rum en kæmpe tæppet under opholdsområde, en runner i et af hjørnerne af rummet og et mindre tæppe et andet sted.

•Decorate værelse med diverse møbler. Fylde området med sofaer eller sectionals, polstrede stole, træ reoler og rum dividers. Fylde reoler med bøger, da det hjælper også. Den flere møbler og stof du kan passe ind i stuen, jo mere lyden deadens.

•Tilføj accent elementer til rum, såsom et stort potteplante, der er fuld af blade. Hæng kunst på væggene, men udelader glas belægninger.

Hæng gardiner i vinduerne. Udsatte vinduesglas er en surefire måde at gøre en plads højere eller har flere ekko. Mens skodder er også effektiv til sløvende lyde, er tunge stof gardiner en mere lyd-dræbende løsning. Dække så meget vægplads som muligt med gardiner, fra venstre mod højre og top til bund.

•Decorate vægge med væg tapisserier. Væg vægtæpper er tæpper af stof, der er normalt farverige og kringlet mønstrede. De ikke blot tilføje farve til, og klæd, tomme vægplads, men er effektiv for låsning i lyden af et stort rum, fordi de dækker væggene.

•Installer stof paneler på væggene i rummet. Korte isolering fylder på væggen først, med en korte pistol. Fyld absorbere lyden. Stof paneler, som er for udseende og mere lydabsorption, er hæftes eller Limes ovenpå isoleringen fyld.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com