Hvordan at dyrke andemad for foder

October 28

Lemnaceae anlæg, almindeligvis benævnt andemad, er en vandplante, der vokser på overfladen af søer og floder. Andemad har et højt proteinindhold og er en populær feed for vandfugle såsom ænder og gæs, som godt som forskellige fiskearter. Det er også nemt at vokse og kan hurtigt etablere sig i en akvariet eller ferskvand Dam. Dyrke andemad i hjemmet for at drage fordel af sin feed fordele.

Instruktioner

• Indsamle andemad planter fra et nærliggende organ af vand, såsom en kvarter sø eller en vens Dam. Indsamle tre klumper af andemad, der strækker sig over 4-6 inches i diameter. Wrap i fugtige papirservietter og tage hjem. Hvis du ikke kan finde vilde andemad, kan den ofte købes fra dammen levering butikker, gartnerier eller dyrehandler.

•Disinfect andemad planter hvis du høstet dem fra naturen. (Hvis du købte andemad fra en planteskole eller dyrehandel, springe til trin 3.) Opløses en teskefuld kaliumpermanganat i 12 gallon vand i en stor plastik balje eller beholder. Kaliumpermanganat kan indhentes fra de fleste Dam levering butikker. Fordybe den vilde andemad i løsning for 30 sekunder at dræbe bakterier og akvatiske skadedyr. Fjern andemad og Fordyb dig i en spand med frisk vand i 30 minutter.

•Fyld en plastik bakke med vand. Skuffen skal være mindst 12-inches dyb. Tilføje Dam vegetabilske fødevarer for at øge vandet vitamin og mineral indhold til støtte for plantevækst. Følg produktets producent retningslinjer, styrken af hvert produkt varierer. For de bedste resultater, skal du bruge et produkt, der indeholder Chelateret jern som andemad forbruger en stor mængde af dette næringsstof. Agsafes akvatiske faner, akvarium Pharmaceuticals' Dam anlægget fødevarer faner eller Jungle laboratorier Dam Aqua vegetabilske fødevarer er eksempler på produkter.

•Åbn andemad på overfladen af vandet. Placer skuffen i direkte sollys til optimal vækst, med 10 timer af sollys eller mere fremme ønskelig vækst resultater. Hvis der ikke findes tilstrækkelig sollys, hang sted bakke under en fluorescerende lamper 15 inches over planterne.

•Prune tilbage andemad fjerne brudt, gule eller visne blade og grene. Tillad andemad at vokse uforstyrret. Erstatte vand i bakken ugentligt, efterfyldning det med frisk vand og plante gødning.

•Når andemad til din fisk eller vandfugle. Du kan bruge varierer på arternes fisk eller vandfugle. Typisk, hobbyfolk indarbejde andemad som op til 50 pct. af den samlede feed blanding eller som en simpel nærende mellemmåltid eller supplement. Trim off en gren af andemad og placere den i et akvarium eller give det til din vandfugle.

Tips & advarsler

  • Andemad er usædvanligt hårdføre og vokser hurtigt.
  • Undgå at give vandfugle eller fiske mere andemad end de vil spise i en enkelt fodring. Sidesten resterne af andemad kan blive etableret i din svømme Dam eller fisk tank og blive en tilgroet gener.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com