Hvordan at dyrke et blomsterbed

March 2

Ordentlig jord næringsstoffer og tekstur hjælper blomster trives-- men forkert jordbundsforhold kan hindre planter og få dem til at dø eller vokse forkrøblede. Tilling er en af de bedste måder at skabe sund jord i et blomsterbed, da det blander og løsner jorden, som fremmer sund dræning og kunstvanding. Derudover lader tilling gartnere Bland næringsstoffer og ændringsforslag direkte ned i jorden. Mens du kun ønsker at dyrke flerårige blomsterbede før den oprindelige beplantning for at undgå utilsigtet drab tilbagevendende planter, kan årlige blomsterbede være dyrket hvert år for at forbedre vækstbetingelserne.

Instruktioner

•Gennemfør en jord test i slutningen af juni eller begyndelsen af juli, mindst to måneder før tilling blomsterbedet. Plan indtil sengen i den sene falde eller tidlig om foråret, når jorden er optøet men planterne er døde. Indsamle en jordprøve og mail det til et prøvningslaboratorium eller din lokale kooperativ Folkeuniversitet, efter deres specifikke prøveudtagnings instruktioner.

•Analyze resultaterne af jorden test for at afgøre hvad, hvis nogen, jord ændringsforslag er nødvendige for at afbalancere jord i blomsterbedet. Køb ændringer ved hjælp af resultaterne som en guide. Kontroller, at hvis jordanalyse omfatter anbefalede ændringsforslag satser, eller rådføre sig med ansatte på en haven forsyning butik, når du køber materialer. Medmindre du forsøger at dyrke blomster, der kræver specifikt surt eller basisk jordbund, målet for en endelige jord pH på 6,5 for de fleste blomsterbede.

•Spread 2 eller 3 inches af kompost eller andet organisk materiale jævnt over blomsterbedet. Anvende op til 6 inches at prøve og korrekte overdrevent sandet eller mudrede jord, men overdreven organiske materialer kan øge chancerne for en grub angreb. Indtil jord til en dybde af 8-10 inches.

•Applicer eventuelle nødvendige jord ændringer jævnt over blomsterbedet. Også dække sengen i 12-12-12 gødning med en hastighed på 2 lbs. gødning pr. 100 kvadratfod af blomsterbed.

Anvendes •till blomsterbed til en dybde af 8-10 inches engang ændringsforslagene og gødning. Gøre flere passerer med rorpinden til at sikre, at alle de forskellige ændringsforslag og jorden blandes grundigt.

•Kapacitet jord til den samme dybde du dyrket det en gang om ugen hvis du dyrket blomsterbedet i foråret. Gentagne dybe vanding hjælper med at slå sig ned i jorden og tilskynder ændringsforslag at blande med jorden. Fortsætte indtil en uge eller to før plantning.

Tips & advarsler

  • Tilling fungerer bedst, når jorden er tør eller kun let fugtet.
  • Tilling etableret stauder dræber planter.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com