Hvordan at dyrke økologiske fødevarer for sundhed

January 26

Hvordan at dyrke økologiske fødevarer for sundhed

Voksende din egen økologiske produkter er den bedste måde at føre en sund livsstil. Hvis du er bekymret for at spise genetisk modificerede producere eller fødevarer med kunstige ingredienser, farvestoffer og konserveringsmidler, så du bør absolut gård Økologisk fødevarer. Økologiske fødevarer er produkter, som du vokse uden brug af pesticider eller industrielle gødning. Økologiske grøntsager, frugt og husdyr smager bedre og er et sundere alternativ end fødevarer, corporate gårde producerer i industriel målestok i store mængder bruger kemikalier, der kan skade miljøet.

Instruktioner

•Test om jorden indeholder farligt materiale såsom tungmetaller eller pesticider. Tage en prøve til den lokale landbrugsmæssige agentur eller et testlaboratorium, og de vil køre test for dig.

•Kontrollér pH niveauer af jorden. Niveauer af pH kan justeres ved at blande animalsk gødning, kompost eller blade i jorden.

•Plow plot af jord at blande husdyrgødning til jorden. Afhængigt af størrelsen af din jord, skal du bruge en traktor eller en spade til at grave op af jorden. Bruge en gren for at blande gødning i jorden. Bruge hest eller hog gylle, som er en naturlig gødning, der er godt for planterne.

•Allocate hver del af haven for forskellige planter. Hvis du ønsker at dyrke planter, klatring, vil du nødt til at bruge støtter eller plante dem i nærheden af et hegn. Tjek den frø emballage for at fastslå om planten har brug for skygge eller en masse af solen. Plantefrø i overensstemmelse hermed. Købe frø, organiske materialer anmeldelse instituttet godkendt for at sikre dine planter og frø er virkelig økologisk.

•Opret kompost ved hjælp af husholdningernes køkkenaffald. Det er en fantastisk måde at have din egen gratis gødning for dine planter.

•Kontrollér en havearbejde kalender planlægningssikkerhed for året. Du skal tildele et bestemt job til hver sæson og måned. Bestille frø og planlægge sædskifte i januar og februar. Start et drivhus og sår frøene i marts. Begynde at arbejde i marken, såning og omplantning i April.

•Transplant planter fra drivhuset i åbne haven i maj. Høste frugter og grøntsager fra juni til August. Lave kompost og høste frugter og grøntsager, der modner i September. Kompost og forberede field bed i oktober og November. Planlæg din næste år og evaluere det aktuelle år i December.

Tips & advarsler

  • Ifølge localharvest.com er der næsten to millioner økologiske gårde i USA. Mange af de økologiske bedrifter har dannet foreninger. Tilslutte sig en til at netværke med andre landmænd i dit område.
  • Afhængigt af størrelsen af din økologiske gård, bede om hjælpere til at hjælpe dig med voksende, plantning og større årstidens værker. Hvis du ikke ved hvordan man skal køre en traktor, Spørg en erfaren bonde at pløje din plot.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com