Hvordan at dyrke orkideer i haven

March 5

Hvordan at dyrke orkideer i haven

Orkideer er smukke blomster, der er kendt som temperamentsfuld; af denne grund de generelt er vokset i kontrollerede miljøer. Men orkideer kan vokse og trives i din have-de kræver kun en højere grad af omhu end din gennemsnitlige plante. I modsætning til populær tro, orkideer er meget alsidige og nyde især miljøer med høj luftfugtighed. Du har masser af orkideer at vælge imellem – der er flere 30.000 arter, og som tæller ikke hybrider tilgængelige. Mens der er nogle generelle praksis for voksende orkideer, for de bedste resultater lære detaljerne om dem, du dyrker.

Instruktioner

•Vælg dine orkideer klogt. Dette indebærer vurdering af miljøet i haven (som relativ luftfugtighed og gennemsnitlige temperatur) og matche det med arter af Gøgeurt, der vil trives bedst i denne indstilling. For eksempel, sorten Cattleya gør godt i 55 til 90 grader Fahrenheit temperaturer og kræver 40 til 80 procent fugtighed, mens sorten Phalaenopsis kræver 65 til 85 grad temperaturer og 40-70 procent fugt. Orkideer vokser i al slags jord – og nogle engang brug for ikke jord. Fleste orkideer er epifytter, planter, der lever primært af luft. Der er fire klassifikationer af orkideer: epifytter, lithophytes (der knytter sig til overflader af sten), blødrådsbakterierne (der vokser i rådnende nedfaldne blade) og terrestrials, (der har rodsystemer i jorden). Orkideer har brug for miljøer med god dræning.

•Sæt din orkideer, hvor de er udsat for maksimal mængde solskin; orkideer trives i solrige betingelser. Du kan bestemme, hvis din orkidé reagere korrekt på mængden af solskin ved at overvåge dens blade, som bør lyse grønt. Mørke grønne blade er symptomatisk for ikke nok lys og rødlige blade af for meget lys. Visse sorter af orkideer, som oncidiums eller dendrobiums, kræver mere lys, mens andre sorter, såsom miltonias og phalaenopsis, til bedre med mindre lys.

•Dig et hul, tilnærme dybden af din rodsystem og dobbelt bredde; centrere orkidé i hullet og fyld den med en jord-gødning blanding. Forskellige orkideer kræver forskellige gødningsstoffer, men typisk de foretrækker én i retning af et træ bark blanding. Plante dine orkideer så snart vejret er konsekvent varm; Når vejret bliver koldere, bringe dem inde. Blomstrende orkidé, og dens varighed varierer afhængigt af arter.

•Kapacitet orkideer baseret på din klima; typisk, to gange om ugen i varmere og tørrere steder og en gang om ugen i køligere klimaer. Altid vand din orkideer i morgen tillade jord tørre i løbet af dagen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com