Hvordan at dyrke planter, Cordyline

October 25

Cordylines er vidunderlige planter fra Agave-familien, der kan dekorere ydre eller indre af dit hjem. Også kaldet Ti planter, har de lange, sværd-formede blade, der vokser fra en enkelt hoved. Som planter alder, vil de danne treelike kufferter med flere hoveder og gren i en skulpturel form. Disse planter kan skabe en ørken eller endda tropisk stemning i haven. Nogle cordylines har udviklet sig i et tropisk miljø og kan dyrkes udendørs kun i varm haver. Cordylines er hårdfør i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 10B gennem 11.

Instruktioner

•Cordylines er nyttigt at føje en lodret kraft i haven. Den lange, grupperede blade kan give en tropisk effekt når den bruges omkring vandet, som en swimmingpool eller et springvand. Den sparsomme vane af vækst kan være lige så effektiv i en saftige have eller i en tørke-tolerante design. Bruge dem i grupper eller som taller knudepunkter i haven. De gør en dejlig kontrast til den sædvanlige afrundede grønne shrublike form for mest grønne planter.

•Cordylines tolerere mange typer af jord, herunder ler, sand og ler, så længe det har god dræning. Anvend gødning for at fremme vækst, men holde det væk fra bladene.

•Hold anlægget på et sted, der modtager delvis sol og halvskygge. Godt lys vil forbedre farver.

•Maintain jævnt fugtig jord.

•Hold anlægget på et sted, hvor det kan drage fordel af ideel temperaturer for vækst, mellem 65 og 95 grader Fahrenheit.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com