Hvordan at eftermontere kolonner

September 9

Hvordan at eftermontere kolonner

Udskiftning eller eftermontering understøttende kolonner tager nogle planer om at sikre sikkerheden. Konsultere en bygningsingeniør eller arkitekt Bestem størrelsen og antallet af understøtter du skal løfte overhead vægten og støtte det samtidigt med at installere de nye kolonner--hvis du ophævelse noget mere end et våbenhus tag. Check med din bygning inspektørens kontor at afgøre, om udskiftning af kolonnerne kræver tilladelser og kontrol. Selve processen vil afhænge af typen af kolonnerne ved at blive installeret, men den grundlæggende procedure vil typisk være de samme for de fleste kolonner.

Instruktioner

•Strømforbrug i standby 4 x 4 eller 6 af 6 stillinger på toppen af post donkrafte, én på hver side af hver kolonne skal eftermonteres, afhængigt af vægten skal ophæves. En 4 x 4 kan rumme op til 7.000 pounds, mens 6 af 6 vil støtte næsten 2 1/2 gange det. Jack stillinger op til bunden af den faste støtte stråle. Jack hver jack igen en gang, så hæve næste jack, og så videre, for at holde det løfte så selv som muligt. Fortsætte justering stikkene indtil bjælken er støttet af stikkene.

•Anvend en bajonetsav med en længe wrecking kniv til at skære nogen skruer bedrift i toppen af kolonnen til bunden af den overliggende bjælke. Bruge en forhammer til at trykke på bunden af kolonnen til at skubbe det ud af position. Lirke op på en base, hvis det ikke vil flytte, med et brækjern. Typisk, kolonne baser er holdt på plads af tyngdekraften uden skruer, selv om maling og andre ting kan holde det på gulvet. Skift kolonnen over, indtil toppen er klart af strålen.

•VIP den gamle kolonne over og løfte den op og ud af vejen. Lirke op nogen stykker af trim eller base, der er fastgjort til gulvet med brækjern. Skrabe nogen gamle maling, kalfatring og andre rester fra området med en bred maling skraber.

•Sæt enhver fastgørelse parentes kræves til toppen af kolonnen. Konsultere installationsvejledning vedrørende dit brand og særlig model af kolonne. Oprettet den nye kolonne, og skub det på plads. Bruge en plumb bob hængende ned fra bjælken at fastsætte nøjagtige placering for kolonnen og tjekke det front til bag og side til side med en plan, før sænke stråle på det. Justere din kolonne med shims, hvis nødvendigt.

•Laveste stråle på kolonnen. Vedhæfte hardware eller skruer i toppen af kolonnen. Frigive knægte og tage indlæg ned. Installere en base eller kapital molding ifølge instruktionerne for din bestemt kolonne. I almindelighed, stramme skruer med en skruetrækker og søm træ trim på plads med en pin sømpistol til at undgå at beskadige trim. Caulk sømme rundt i toppen og bunden af kolonnen med malerens caulk.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com