Hvordan at få adgang til afløbet slange i en LG Front-Load Skive

October 20

LG-mærke automatisk tøj skiver og andre mærker af skiver bortskaffe brugte vaskevandet ved at pumpe det ud gennem afløbet slange ind i et afløbsrør. Ene ende af drain slangen er tilsluttet på bagsiden af vaskemaskinen, mens anden enden kroge i et afløbsrør eller i nærheden af vasken ved hjælp af en svanehals - eller aflange-U-formet endestykke. Hvis du skal have adgang til drain slangen i en LG vaskemaskine på forsiden, enten til service eller reparation, kan du gøre så forholdsvis let.

Instruktioner

•Åbn døren på LG vaskemaskine ved at fatte at kontakten på døren og trække den mod dig. Tom ud noget tøj eller andre genstande inde.

•Disrupt elektricitet til vaskemaskinen. Hvis du kan nå stikkontakten sikkert, skal du trække det ud af stikkontakten. Hvis ikke, skåret strømmen til LG washer på hovedafbryderen. Identificere effektafbryderen, der styrer vaskemaskinen og flip kontakten til "off". Der kan identifikation etiketter på afbrydere eller et kredsløb kort på indersiden boksen kredsløb.

•Træk LG washer ud fra væggen. Har en assistent hjælpe dig, hvis din LG front-loader er en kraftig maskine. Passe på ikke for at ridse gulvet, når du flytter vaskemaskinen.

•Locate afløbet slange til LG washer, som er omkring en tomme i diameter og vil føre fra vaskemaskinen til afløb i væg eller gulv. Slangen kan være bølgepap på ydersiden.

•Tag afløbet slange fra afløbsrør, hvis nødvendigt. Slutningen af LG slangen er formet med svanehals bøjning (et aflangt U) i slutningen. Det kan holdes på plads med klemmer eller stropper i afløbsrør. Skære disse før du fjerner slangen.

Tips & advarsler

  • Du kan løfte forbenene skive op et par inches og placere dem på en skrot af tæppe eller flytte pad til at beskytte gulvet, når du flytter vaskemaskinen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com