Hvordan at få adgang til solenergi

September 15

På grund af begrænsninger og virkningerne af fossile brændstoffer flytter mange virksomheder såvel som enkeltpersoner væk fra fossile brændstoffer afhængighed. Ud over vind og vand energi, er solenergi opstået som en levedygtig vedvarende ressource med evnen til at give mere magt end mennesker nogensinde kunne bruge. Du kan aktivt adgang solenergi ved absorption gennem solpaneler, som konverterer sollys energi til elektricitet, eller sol termiske dirigenter, som udnytte sollys til varme luft og vand.

Instruktioner

•Evaluate dine mål for at integrere solenergi i dit liv. Hvis du håber at finde en solar sele til elektrisk strøm, kan så solpaneler være din bedste valg, da deres formål er at omforme sollys til elektricitet gennem en serie af forbundne solar-overførsel af celler. Men hvis du er på udkig efter en måde at varme vand, regulere in-home temperaturer eller damp-koge mad ved hjælp af solenergi, solar thermal ledere kan være den mest hensigtsmæssige valg. Termisk energi er udnyttes på en lignende måde - ved at absorbere solens stråler gennem paneler eller plader-- men det resulterende energi varmer kolde vand. Bagefter, pumpes det opvarmede vand ind i en varmtvandsbeholder til almindelig brug.

•Vælg og køb den passende ordning til din livsstil. Dette kan afhænge om dit hus er for det meste drevet af elektricitet eller gas. Hvis de fleste enheder i dit hus køre på elektricitet, vil så investere i solpaneler gøre mest mening, så ikke skal du konvertere de elektriske kabler i dit hjem. Hvis de fleste af huset er afhængig af gas, men kan så du implementere varmekraft til at opveje den samlede brug af gas - men vær opmærksom på at du ikke kan erstatte system uden en gennemgribende revision.

•Locate sted på din ejendom, der får den mest sollys. Dette er ofte på en sydvendt tagterrasse eller i et shadeless felt. Hvis du lejer, få din udlejers tilladelse før du installerer eventuelle paneler.

•Hvis du valgte solpaneler, slå elektricitet lysnettet midlertidigt før du begynder installationen. Installere din sol eller termisk paneler ifølge producentens specifikationer, eller hvis du ikke er bekendt med panel installation, bede en professionel fra forhandler til at installere dem for dig. Hvis du beslutter dig for at installere dem selv, Sørg for at har panelerne masser af ventilation på bagsiden, efterhånden som de bliver ineffektiv når for varmt.

Tips & advarsler

  • Mens aktivt høst solenergi, kan du finde den passive høst metoder--tilføjer funktioner til dit hjem til at tillade luft at naturligt cirkulere, herunder høje vinduer og lange værelser--kan arbejde for dig så godt.
  • Tilsluttes El lysnettet solpaneler kan være meget farligt, hvis det gøres forkert. Bede en professionel installatør til at oprette din paneler, hvis du ikke er bekendt med processen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com