Hvordan at få brændt på plast Off komfur

March 20

Hvordan at få brændt på plast Off komfur

Det tager kun et splitsekund for plast til at smelte og hærde på et komfur, efterlader dig med en crusty rod at forsøge at fjerne varm overflade. Når en person i dit hus har tilladt en plasticpose, køkkenredskaber eller mad opbevaringsbeholder til at smelte på dit komfur, er der ingen grund til at flyve med off håndtere. Holde din cool og komme til at arbejde, fjernelse af rod og snart du vil aldrig vide det engang var der.

Instruktioner

•Tag så meget af den smeltede plast fra ovnens overflade som muligt med en køkkenrulle, mens plast er stadig smattet og før det tørrer og hærder. Arbejde hurtigt eller du vil ende op med totter af papir håndklæde fast i den smeltede plast.

•Scrape de resterende hærdet plast off komfur med et barberblad, når den er afkølet. Hold barberblad med en 45-graders vinkel til at lirke plast op forsigtigt uden at beskadige den komfur overflade. Skubbe barberblad væk fra dig selv, når nysgerrige op plastik for at undgå udskridning og skære dig selv.

•Pour en smule af neglelakfjerner med acetone på en absorberende klud og gnid enhver resterende spor af plast med det. Acetone vil let opløses de minute beløb af plast, der er tilbage og efterlade dig med en ren, glat komfur. Sikre, at dit komfur og ovn er slået fra, da acetone er brandfarligt.

•Aftør komfurs overflade med et fugtigt viskestykke til at fjerne ethvert spor af acetone. Fordi acetone er brandfarligt, er det vigtigt at fjerne den fra den komfur overflade, før du bruger din brændeovn igen. Tørre overfladen med en parabol håndklæde.

Tips & advarsler

  • Instruere børn og teenagere, der kok for at holde plastgenstande langt væk fra komfuret.
  • Aldrig indånde giftige dampe af smeltning eller brændende plast.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com