Hvordan at få kontanter tilbage når du lukker et realkreditlån

October 24

Hvordan at få kontanter tilbage når du lukker et realkreditlån

Kontant tilbage når du lukker et realkreditlån kan komme fra et af to scenarier. Køber og sælger kan aftale kunstigt øger salgsprisen for et hjem, således at køber kan låne flere penge end nødvendigt og modtage kontanter eller kreditkort ved lukketid fra långiver. Brug ikke denne metode. Det er en form for bedrageri, fordi det vildleder långiver om den faktiske værdi af ejendommen. Den juridiske måde at få kontanter tilbage på lukning er at refinansiere når du har betydelig egenkapital i din ejendom. Derefter kan du modtage en del af de tildelte egenkapitalinstrumenter i form af kontanter ved lukketid.

Instruktioner

•Hire et hjem taksator vurdere værdien af dit hjem. Hvis du har en betydelig mængde af egenkapital, skal du kontakte din långiver om refinansiering muligheder. Angiv, at du er interesseret i en kontant-out lukning.

•Negotiate en rente og lukke omkostninger. Hvis din långiver foreslår en væsentligt højere rente end den rente, du betaler nu, anmode om mulighed for at købe ned din rente. Bede om en liste af renter og omkostninger i forbindelse hermed. Vælg en renten på dit realkreditlån.

•Request at dyre administrative lukning gebyrer frafaldes, hvis du er en kreditværdige låntager.

•Review god tro skøn fra din långiver før lukning til at sikre den aftalte rente og lukke omkostninger er angivet korrekt.

•Planlæg en dato til at lukke på din mortgage refinansiere. Anmeld og underskrive alle afsluttende dokumenter at afslutte processen. Den afsluttende advokat vil give dig kontanter tilbage efter fratrække udgifter til lukning.

Tips & advarsler

  • Egenkapital i dit hjem er lig med mængden af udbetalingen, du har foretaget på din første afsluttende plus mængden af pantet du har båret frugt plus mængden af enhver vurdering i fair markedsværdi af hjemmet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com