Hvordan at få lim pletter ud af en Terrazzo gulvet

August 21

Terrazzo gulve har eksisteret i hundreder af år, men det var først 1950s før de gjort deres vej ind i amerikanske hjem. Terrazzo er lavet af en marmor og cement blanding som chips i glas og marmor er spredt. Det er derefter glattes og poleret, at skabe en holdbar, let-til-pleje-for gulvbelægning. Hvis dit terrazzo gulv har lim pletter på det--måske fra et olieudslip eller sidesten lim fra en anden gulvbelægning ovenpå--prøve flere forskellige fjernelse teknikker til at finde den ene, der fungerer bedst for din situation.

Instruktioner

•Scrape off eventuelle overskydende lim med en plastik spatel, plast skraber eller kanten af en gammel kreditkort.

•Mix cirka to dråber flydende skålen vaske for hver 1 kop varmt vand. Anvende sæbe blanding til lim pletten, lad det trække i 10 til 15 minutter derefter gnid lim væk med en klud eller svamp. Denne enkle proces kan fjerne dagligdags lim produkter, såsom lim sticks eller håndværk lim, der ikke er så kraftig som andre typer af lim.

•Spread et lag vaseline på hærdet vand-baseret lim pletter, derefter tilføje et lag af tøroffset hånd renere. Dække området med fire eller fem papirhåndklæder fugtet med varmt vand og lad i én time. Ifølge "God husholdning" magazine, kan denne proces blødgøre limen, så du bedre kan fjerne den. Følg trin 1 og 2 for at fjerne blødgjort limen.

•Applicer en selvklæbende remover, som man med en citrus eller soja base for mere stædig lim pletter. Test i en inconspicuous område i dit terrazzo gulv til at kontrollere det ikke vil skade finish. Bruge den klæbende remover pr. etiket instruktioner, så den kan lægges i blød i den foreskrevne mængde tid og derefter fjerne det og lim med en klud. IT én type af selvklæbende remover ikke virker, prøv en anden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com