Hvordan at få pletter af trægulve

May 27

Hvordan at få pletter af trægulve

Trægulve låne et look af elegance til et hjem med deres slanke udseende. Disse miljøvenlige gulve er både slidstærke og nemme at vedligeholde. Der kræver lidt mere end fejer og støv opsamlingsoverførsel, er det nemt at få forkælet med disse elegante etager, lav vedligeholdelse, så når du ske at en få en plet på dem. det kan forårsage en lille dilemma. Heldigvis, at fjerne pletter fra trægulve er enkel med den rigtige viden.

Instruktioner

•Pour tre procent brintoverilte direkte på en pet pletten og læg en ren klud dyppet i brintoverilte direkte på de farvede område. Dækslet kluden med plast wrap til at holde fugt og lad det sidde i to til tre timer før kontrol på det. Kluden vil begynde at misfarve som det absorberer pletten. Holde erstatter kluden som med friske dem, indtil nogen mere misfarvning absorberer ind i tøjet og pletten er væk. Denne proces kan tage 24 til 48 timer, afhængigt af pletten.

•Sand ned et område, der er mug pletter på det med et stykke af fine sandkorn sandpapir. Bland en løsning af klor blegemiddel og vand i lige store dele og hæld det direkte på pletten, være omhyggelig med ikke at over mætte det. Fortsætte gnide området med sandpapir indtil stammen er væk og bruge en voks pasta til polere det sikkerhedskopiere. Følg producentens anvisninger for voks pasta omhyggeligt.

•Sæt et par isterninger i en plastik pose og placere den direkte på toppen af en voks eller oliekridt pletten. Lad det for to til tre minutter og stædig stoffet bør nu være helt skørt og vil krølle væk nemt.

•Aftør en ren og fugtig klud over en tørret mad pletten til at fjerne det fra gulvet. Det kan tage en lille skrubbe, men det vil i sidste ende kommer ud.

•Sæt en pose med is på toppen af en fedt plet og lade det for to til tre minutter, så fedtet hærder. Placer en ren klud over hærdet fedt og jern over det med et strygejern på en lav indstilling til at løfte fedtet.

Tips & advarsler

  • Undgå brug af barske kemikalier og slibemidler på trægulv, der permanent kan ridse eller beskadige dem.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com