Hvordan at falme olie og fedt pletter fra stof

February 19

Det ikke ligegyldigt hvor hårdt du kan prøve, mad, drikkevarer og andre produkter splash, splat eller ellers bombardere stof af dine møbler, tæpper, gardiner og andre elementer. Desværre, nogle af disse pletter vil være enten olie eller fedt-baseret--en af de værste typer af pletten til at fjerne. Følg vejledningen nedenfor og krydse dine fingre, hvis du ikke kan fjerne disse pletter, du kan i det mindste fade dem.

Instruktioner

•Deal med pletten så hurtigt som muligt. Jo tidligere du arbejde på pletten, jo mere sandsynligt du kan fjerne eller, i det mindste fade det.

•Indstil type stof du behandler. Mens nogle kan behandles med vand-baserede produkter, skal andre behandles alternativt. Hvis du er usikker på typen stof som du behandler, skal du forsøge at kontakte producenten af produktet for mere dybdegående information om stoffet.

•Carefully DUP pletten med meget varmt vand og et stykke køkkenrulle eller ren bomuldsklud. Være forsigtig ikke til yderligere sprede olie eller fedt.

•Anvend en absorberende produkt som majsstivelse, mel, borax eller talkum. DUP ind i stoffet grundigt og lad det sidde i mindst 20 minutter. Derefter vakuum væk. Hvis pletten er fortsat, gå videre til næste trin.

•Hvis stoffet kan have vand-baserede produkter, der anvendes på det og derefter spray en pletfjerner, som passer til typen af pletten og farvede stoffet. Følg vejledningen på pletten remover produkt om hvordan til at gnide det på og hvor længe til lad det sidde. Arbejde produktet ind i stoffet med en pensel (ligesom en tandbørste). Skyl derefter ud i stoffet, indtil produktet er fjernet. Hvis stoffet er tørt kun til Rens, derefter bruge en passende Kemisk tøjrens opløsningsmiddel, følge anvisningerne på produktet til punkt og prikke. Hvis dette trin ikke virker, gå videre til trin 6.

•Prøv en fedt-busting rengøringsmiddel på tekstiler, der kan håndtere vand-baserede produkter. Nogle af de mest anbefalede omfatter Dawn skålen vaske, tidevandet flydende og enkle grønne. Alle er designet til at bryde op olie og fedt for at det kan blive skyllet væk. Arbejde produktet ind i stoffet med en pensel (ligesom en tandbørste). Skyl grundigt med rene, varme til at varme vand. Dette er desværre, kan ikke bruges på tekstiler, der er tørre kun til Rens. Hvis din pletten falder ind under denne kategori, skal du kalde en professionel. Hvis dette trin ikke virker, gå videre til den næste.

•Prøv tunge olie og fedt busters som Mr. Clean, Pine Sol, Kaboom, fedt Lighning, Stainz Out, Professor Amos eller Goo gået (mærker) eller nogen ovn, dæk eller bremse rengøringsmidler. Vær dog opmærksom på, at disse tunge produkter kunne blegemiddel, misfarve eller beskadige det stof, du forsøger at rengøre. Arbejde produktet ind i stoffet med en pensel (ligesom en tandbørste). Skyl grundigt med rene, varme til at varme vand. På dette tidspunkt, kan du søge efter alternativer til at slippe af med pletter, som dækker det eller lære at leve med den.

•Hvis pletten stadig og er du ikke villig til at leve med det og kan ikke dække det op og derefter kalde en professionel renere at gøre arbejdet. Vær opmærksom på, at han kan dog ikke mere heldige i at fjerne pletten, end du er.

Tips & advarsler

  • Altid tjekke tekstiler for at sikre de er farveægte før du bruger nogen form for produkt på dem.
  • Altid skyl stoffet grundigt, uanset hvilken type produkt du bruger.
  • Aldrig gnide olie eller fedt yderligere ind i stoffet.
  • Brug ikke tunge rensning produkter på sarte tekstiler.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com