Hvordan at fastsætte en brudt forår i en Parsons stol

October 4

En Parsons stol skylder sin historie til Parson's School of Design, som oprettede det oprindelige design. Stolene har et armless design med en lang ryg og fire ben. Det buede design af stolen er en elegant og tidløst look. Hver stol har en polstret sæde med skum eller stof polstring knyttet til fjedre. Fjedrene tilbyder støtte og gøre stolen føler sig mere trygge. Når stolen mister noget af sin komfort eller du bemærker springs poking gennem dækslet til stof, skal du fjerne dækslet og få adgang til fjedrene.

Instruktioner

•Drej stolen over, så at det ligger fladt med bagsiden rører jorden. Kig i bunden af sædet og finde metalhæfteklammer holder stoffet på stol rammen. Fjern hvert hæfte med en korte remover og kassere dem.

•Grasp stof på bunden af stol og start skrælning det off rammen. Simpelthen skræl stof off frame, ved hjælp af en let hånd, ikke rive eller skade stoffet. Fjerne nok stof at du kan få adgang til bunden af stolen.

•Find brudt foråret på stolen. Kig efter zigzap klip, som ligner en buet metal stykke knyttet til stolen. Foråret glider inde i klippet. Fjern skruerne fra klippet med en skruetrækker og trække klippet ned fra stolen. Fjerne klippet på anden enden af brudt foråret.

•Slip det nye foråret ind i en ny zigzag klip. Placere klippet fladt mod stol rammen. Skub en 1-tommer træ skrue igennem et af skruehullerne i klippet. Spænd skruen med din skruetrækker. Indstille en anden skrue mod andre hullet i hængslet og stramme.

•Træk foråret på tværs af rammen stol. Mark, hvor foråret rører den modsatte side af rammen og skære foråret med bidetang. Skub en anden zigzag klip over slutningen af foråret. Sikre klip til rammen med 1-tommer træ skruer, som du gjorde i det sidste trin.

•Sno et stykke sejlgarn omkring siden af stol rammen og væve sejlgarn gennem foråret. Wrap sejlgarn eller snor rundt om den modsatte side af stolen. Binde en knude i strengen og trim overskydende.

•Klap stof tilbage over fjedre og polstring. Fastgøre stoffet til stol med en korte pistol og hæfteklammer. Hold den korte pistol fladt mod stof og skubbe den. Hæfteklammer skal sidde flush med stolen og sikre stof til rammen.

Tips & advarsler

  • Find udskiftning stol fjedre fra polstring butikker eller Møbelforretninger.
  • Holde styr på stolens opbygning, herunder hvordan fjedrene tillægger stolen. Bruge samme metode som producenten, når du tilføjer din udskiftning forår.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com