Hvordan at fastsætte en brudt Pull reb på en plæneklipper

October 21

Hvordan at fastsætte en brudt Pull reb på en plæneklipper

Mens gas-drevne plæneklippere er nemmere at bruge end de gammeldags sorter, er de også mere komplicerede maskiner med flere dele til at bryde. Et af de mest almindelige problemer er en pause i trække rebet bruges til at starte maskinen. Dette vil ske for hver gas-drevet plæneklipper før eller senere på grund af gentagne stress placeret på trække rebet hver gang maskinen er startet. Heldigvis, dette er en forholdsvis enkel reparation.

Instruktioner

•Tag starter remskive. Først fjerne kabinettet på friktionsskiven er sikret. Kabinettet er i plast eller metal stykke, at trække rebet forsvinder ind når plæneklipperen er fuldt samlet. Det vil være forbundet til kroppen af plæneklipper med bolte. Bestemt størrelse og type af bolt varierer på forskellige former for plæneklippere; Brug den rigtige skruetrækker eller skruenøgle til at fjerne boltene. Når huset er slukket, undersøge starter remskive og gør en opmærksom på, hvor mange gange de gamle trække rebet er snoet omkring det. Afbryde starter trisse ved at fjerne de bolte, der tilsluttes maskinen.

•Tag trække rebet ved at koble det fra starteren remskive. Hvis et pull reb er brudt, vil det have en knude på kun én side af rebet. Denne knude er, hvad bruges til at holde trække rebet til starteren remskive. Trække rebet ud af sin knude.

•Sæt nye rebet på starteren remskive. Start med at binde en dobbelt knude i den ene ende af rebet og gevind i anden ende gennem det hul, som var besat af de tidligere pull reb. Så vind den nye reb omkring starter trisse det samme antal gange gamle rebet blev såret. Køre den nye rebet trække gennem plæneklipperen kabinettet og fastgør håndtaget til det.

•Sæt plæneklipperen sammen igen. Vedhæfte starter med dens respektive bolte, så bolt kabinettet tilbage på plads.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com