Hvordan at fastsætte en brudt spindel på en stol

May 31

Spindler på et træ stol tilføje rustikke charme til stykket af møbler og forbedre dens udseende. Dog bliver længder af træ løs, revnet eller beskadiget med slid og ælde, som kræver øjeblikkelig afhjælpning eller omlevering at bevare dens strukturelle integritet. I stedet for at smide stolen og købe en ny, fix brudt spindlen for at forbedre sin tilstand og forlænge brug. At vide, hvordan du kan reparere en spindel gør det muligt at fuldføre opgaven, selv når det er påkrævet, i stedet for søger professionel bistand.

Instruktioner

•Lift stolen og placere det på et arbejdsbord, så du kan nemt få adgang til den beskadigede spindel. Forstå og vrikke det ud af stikket eller huller, så det kommer løs. Trække tilbage eller ben af stolen holder spindel i den modsatte retning, så det kommer ud lettere. Alternativt, Fjern de skruer, der Fastgør spindel til formanden med en skruetrækker, eller bore et lille hul gennem bunden af den stol, der opfylder spindel, hvis ingen hul findes allerede. Ved hjælp af en hammer, Tryk en center punch ind i hullet til at løsne og frigivelse spindlen.

•Sæt spids en spids kniv eller lange negle ind i spindlen hullerne i stolen til at fjerne akkumuleret træ lim, skidt og snavs. Tryk på kniven eller negle med en hammer til at løsne stak sektioner af klæbemiddel. Tørre stolen overfladen med en fugtig klud.

•Undersøg spindel til at bestemme omfanget af skaden. Fordelt trælim på den ødelagte del af spindel eller indsætter et knæk med en spartel. Brug en vice for at holde afsnittene limet sammen til den tid, der er angivet på etiketten retninger.

•Applicer en perle af træ lim i hullerne i stolen hvor du vil erstatte spindlen. Også anvende en lille mængde lim til hvert hjørne af den reparerede spindel.

•Anbring den reparerede spindel limet huller i stolen. Om nødvendigt trække tilbage eller ben af stolen væk så du kan nemt indsætte spindel i hullerne. Udskift eventuelle skruer, du fjernes.

Tips & advarsler

  • Erstatte en spindel alvorligt beskadiget eller ikke kan repareres. Sikre udskiftning spindel matcher størrelse og stil. Bejdse eller male spindlen før den vedhæftes til stolen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com