Hvordan at fastsætte en Maytag tøj tørretumbler gør, en klikkende lyd

June 7

Maytag gør både el og gas tørretumblere, men det er de enheder, der kører på naturgas, der er mest tilbøjelige til at producere en særskilt klikkende lyd. Under det første sæt op af din gas tørretumbler havde installationsprogrammet sandsynligvis at omhyggeligt forbinde forskellige dele og udstyr til den maskine, der regulerer strømmen af naturgas fra dit hjem gas forsyningslinje. Hvis du hører en klikkende lyd på din Maytag gas tørretumbler, det er nok en gas supply komponent, der forårsager denne lyd fra en tilsyneladende usynlig kilde, og der kan ikke være et problem at løse.

Instruktioner

•Discontinue brug af Maytag gas tørretumbler, hvis du lugte en naturgas lugt, eller hvis maskinen er beskadiget. For eksempel, hvis der var en mindre oversvømmelse begivenhed, der sivede ind i din garage, hvor tørretumbleren er gemt, kan vand have beskadiget maskinen og dens gas forsyningskomponenter. Overveje straks evakuere dit hjem. Kalde din lokale naturgas utility selskab fra en mobiltelefon, mens udendørs eller en nabo derhjemme. Medarbejderen i kundeservice på elselskabet kan give dig næste-skridt vejledning og eventuelt planlægges for en gas tekniker til at besøge dit hjem.

•Køre den en normal tørring cyklus hvis du føler det er sikkert at betjene maskinen. Du har brug at genskabe det miljø, som gør den klikkende lyd.

•Drej øret mod bagsiden af Maytag tørretumbler mens stående i front og ud til siden af maskinen. Ikke trække eller slæbebåd på tørretumbleren, især hvis det er gas-baseret, fordi du kan beskadige rør og ventiler der kan levere naturgas til maskinen.

•Lyt til den klikkende lyd som tørretumbleren løber gennem sin cyklus. Den lyd du hører er gas ventil at klikke på. Denne klikkende lyd vil opstå flere gange i løbet af cyklussen.

Tips & advarsler

  • Navigere til webstedet Maytag produkt hjælpe til at lytte til en demonstration af lyden af den klikkende lyd i gas tørretumbler.
  • Maytag indikerer ikke en særskilt klikkende lyd i elektriske tørretumblere, men disse maskiner kan gøre usædvanlige lyde så godt. Hent PDF-versionen af din model fra webstedet "Maytag produkt hjælpe" og vende tilbage til afsnittet "Fejlfinding".
  • Kontaktnummeret for Maytag kundeservice er 800-344-1274, mandag til fredag, 08: 00 til 08: 00, Eastern time.
  • Kalder brandvæsnet, hvis du ikke kan nå naturgassen selskabets kundeserviceafdeling.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com