Hvordan at fastsætte kunstigt græs

March 12

Hvis jordbunden på din ejendom mangler de frugtbare egenskaber nødvendigt at vokse en græsplæne fra sod eller frø, eller hvis du foretrækker at have en græsplæne, der kræver ingen vedligeholdelse, overveje at lægge kunstgræs. Det ser ud som virkelige, levende græs, men fastholder en perfekte grønne udseende hele året. Du kan ikke indstille græsset oven på en græsplæne. Du skal forberede overfladen og lægger græs til jorden.

Instruktioner

•Klart plæneområdet af grene, sten og andet snavs. Fjern eventuelle resterende græs med en sod cutter.

•Indstil op omkreds for din græstørv. Indsæt indsatserne i jorden rundt om det område, hvor du vil indstille ud den kunstige græs. Forbinde disse indsatser til hinanden ved at skrue plankerne af tanalised træ til indsatserne. Hammer indsatserne i jorden, forlader kun øverst 4 inches af hver af aktierne over overfladen. Fastgør træ, så det skaber en indhegning rundt langs kanten, der rører jorden.

•Kompakt jorden inde omkredsen hvor du planlægger at lægge den kunstige græs. Kør komprimator over hele overfladen til det niveau. Fyld omkredsen med 1 til 3 inches af sten samlet. Gå over kanten med komprimator igen at trykke på samlet niveau.

•Dæk aggregat med et lag af fint sand op til 1/4 tomme dyb. Placer den kunstige græs på toppen af sandet. Trim kunstgræs til størrelse og lægge græsset, så sømmene af hvert afsnit overlappe bare lidt.

•Klap tilbage sømmene af den kunstige græs hvor de mødes. Rul en stribe af sømme bånd langs linjen hvor sømmene mødes. Fordelt et lag af kunstige græs lim på båndet. Forsigtigt satte tilbage sømmene af den kunstige græs på plads, trykker dem ned mod den seaming tape. Lim dem for at holde dem på plads.

•Tryk på sømmene sammen med dine hænder eller rulle dem med en græsplæne roller. Arbejde sømmene sammen indtil sømmen forsvinder og græsset ser problemfri.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil bruge en sod cutter, skub det ned i jorden som en skovl indtil rødderne vige, og skub derefter den skovl-lignende del af kutteren frem, kører det vandret under græsset. Rødderne pause og græs og sod kan ophæves lige op fra jorden.
  • Hvis du ønsker at dræbe de eksisterende græs i plænen naturligt, i stedet for at grave op græs med en græs kutter, kan du gøre det ved at dække græsplæne med sorte affaldssække eller avis. Hvis du bruger avis, bruge 10 til 12 lag og holde papiret våde for at forhindre, at det blæser væk. Dette blokerer sollyset, dræbe græs under.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com