Hvordan at fastsætte område tæpper

December 23

Område tæpper eller området tæpper kan tilføje varme til et hjem. Område tæpper er populære tilbehør i hjem med hårdttræ, marmor eller flise gulve, men kan også lægges oven på eksisterende tæpper samt at tilføje interesse. For at fastsætte område tæpper eller område tæpper, tage tid til at oprette en omhyggelig plan for typen af tæpper skal du, placering og placering af de nye tæpper.

Instruktioner

•Measure din plads. Sørg for at vælge et område tæppe, der vil passe korrekt. For eksempel, hvis du agter at sætte en område tæppe under din seng, bør der være mindst flere fødder af tæppe strækker sig uden for området af din seng. Ligeledes hvis du agter at sætte en område tæppe i en stue, skal tæppet passe enten under sofabordet eller være stor nok til at gå under den hele sofa, loveseat eller anden gruppe af vigtigste siddepladser.

•Vælg en stil. Område tæppe du vælger bør koordinere med dit værelse i både stil og farve. Område tæpper kan være moderne, orientalsk, solid farvet eller mange andre stilarter. Autentiske orientalske tæpper har tendens til at være den dyreste, især når importeret eller lavet af fine materialer. Alternativt, kan du ofte finde en meget billig område tæppe, hvis du vælger en rest fra en carpet butikken og er færdig med kanterne.

•Lay ned et tæppe eller tæppe pad. Dette tæppe eller tæppe pad er især vigtigt på trægulve at forhindre dit område tæppe fra at glide. Tæppe pad kan købes fra et tæppe levering butik og skæres til at være den nøjagtige størrelse af det tæppe, du har til hensigt at fastsætte. Mens et tæppe pad ikke er forpligtet til at stoppe tæppe fra at glide hvis du lægger din område tæppe på toppen af et andet tæppe, kan det være nyttigt at yde mere støtte til område tæppe, hjælpe med at udvide den tæppe levetid.

•Sæt din nye område tæppe på tæppe eller tæppe pad. Sørg for den dækker det tæppe eller tæppe pad helt og er korrekt placeret i dit værelse, så det fylder den plads, du ønsker at og supplerer din møbler arrangement.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com