Hvordan at finde arkitektoniske planer for Chicago

September 13

Chicago har en rig og vigtig arkitektoniske historie, der har haft en dybtgående indflydelse på skyline af mange amerikanske byer. Nogle af verdens mest fremtrædende arkitekter som Louis Sullivan, Frank Gehry og Frank Lloyd Wright har designet bygninger i Windy City. For både lægmanden og lærd tilbyder arkitektoniske planer af disse bygninger såsom blueprints og arkivdokumenter en fascinerende udsigt over hvordan disse tårnhøje mesterværker trådte i kraft. Selv om der er ingen centralt opbevaringssted for arkitektoniske planer for Chicago, vil lidt forskning og benarbejde gå langt i at finde, hvad du har brug for.

Instruktioner

•Undgå foreløbige Internetforskning på den bygning, som du gerne vil opnå arkitektoniske planer. For eksempel, nogle quick Google forespørger på, siger, Dirksen bygning i Chicago vil give dig dens adresse (219 S. Dearborn), datoen for byggeri (1964) og designer (Mies Van Der Rohe). Denne kortfattede oplysninger vil bidrage til at fremskynde din søgning senere.

Kortindgangsdør Chicago Architecture Foundation for råd om hvor de skal lede for planer om en bestemt bygning. CAF er en nonprofit fond, der fremmer offentlighedens bevidsthed og forståelse af Chicago arkitektur. Instituttet har et venligt personale i kontakt med mange akademikere, som måske allerede kender placeringen af de dokumenter, du søger. Gøre en hurtig e-mail forespørgsel om hvor man kan finde de relevante dokumenter. Du kan nå dem på: Chicago Architecture Foundation, 224 South Michigan Avenue, Chicago, Illinois, 0604; (312) 922-3432; Architecture.org.

•Hvis du stadig ikke har identificeret placeringen af din arkitektonisk plan, kontakt de relevante arkiver direkte. En af de mest almindelige steder for sådanne dokumenter er Chicago History Museum. Museet har en af verdens største samlinger af tegninger og fotografier, arkitektoniske modeller og endda bygge fragmenter, stammer fra 1870 til den moderne æra. nå dem på: Chicago History Museum, 1601 N. Clark St., Chicago, Illinois 60614; (312) 642-4600; chicagohistory.org.

•Prøv også Ryerson & Burnham arkiver på Art Institute of Chicago. De er særlig stærk i slutningen af 1800- og 1900 tallet Chicago arkitektur og begivenheder som Columbian Exposition og World's Fair i 1939. Selvom disse arkiver ikke har de ønskede dokumenter, kan du spørge, hvis de kan henvise andre arkiver, som kan have dem. Du kan nå dem på: Ryerson & Burnham biblioteker, Art Institute of Chicago, 111 S. Michigan Ave., Chicago, Illinois 60603-6404; (312) 443-7292; Artic.edu.

•Efter du får et forspring på hvor man kan finde din arkitektonisk plan, besøge det arkiv, der indeholder dokumenter. Planlæg dit besøg i forvejen. Arkiver ofte har begrænset timer og lukke i lange perioder i løbet af ferien. Også, ring på forhånd om, hvad du forsøger at finde. Deres personale skal måske et par timer til at hente de relevante dokumenter.

•Hvis du har stadig ikke fundet hvad du behøver, overveje at ansætte en freelance forsker. Chicago History Museum har en online bibliotek af mennesker du kan kontakte. (Se ressource afsnittet for link).


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com