Hvordan at finde belastningen af en tag bandagist

July 10

Et tag bandagist kombinerer en vandret tværbjælke forbinder vægge med vinklet spær til at danne hældningen på tag, med interne seler kaldet webs. Spær er bygget med trekanter, den stærkeste geometriske form, kombineret bredde eller span og belastninger på taget. De primære belastning faktorer er døde belastning, live belastning og vind belastning. Døde belastning er vægten af tag selv, truss elementer og tag dækker. Live belastning er eksterne vægt, primært sne og is ophobning. Vind belastning er kraften af vinden mod taget.

Instruktioner

•Calculate døde belastning ved at finde vægten af truss tømmer og tagmateriale; asfalt helvedesild, vejer for eksempel omkring 2 pounds per kvadratfod. Henvise til tømmer industri tabeller for at få vægten af forskellige bestyrelser og det maksimale tidsrum for hver type. Figur vægt per kvadratfod og bruge det som grundlag for fastsættelsen af typen af truss til brug og den indre afstivning kræves.

•Få sne belastninger fra US Forest Service, US Department of Agriculture eller lignende tabeller, baseret på Weather Bureau statistik over den gennemsnitlige og maksimale snefald og ophobninger. Oplede jeres påstå at finde pounds per kvadratfod belastninger og de relaterede International bygning kode specifikationer for spær til at håndtere denne vægt.

•Kontrollér Weather Bureau og Federal Emergency Management Agency tabeller for vinden lastning, begge shear styrker slående en opretstående overflade og upload, pres fra under et tag. Konsultere FEMA tabeller for anbefalinger i høj-vind områder med orkaner eller tornadoer. Variere truss design til at se, hvordan vinkler påvirker disse kræfter; flad eller lav-slope tagene, for eksempel, vil have mindre horisontale vind belastning der stejlere standpladser med mere lodret område.

•Tag fordel af edb-programmer og online regnemaskiner til at hjælpe med at bestemme truss belastning faktorer (Se ressourcer). Bestemme tag bredder eller spænder, hældning eller skråning vinkler, firkantede optagelser af tag-området og lignende data. Angiv disse tal ind i et program skabelon og få en anbefalet truss stil, design, linjeafstand og andre konstruktionsdetaljer. Konsultere truss producenter, de fleste af dem vil give sådanne beregninger gratis.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com