Hvordan at finde blomster til min have, der ikke tiltrækker bier

September 3

Hvordan at finde blomster til min have, der ikke tiltrækker bier

Mange gartnere finde blid brummen og svævende bier afslappende og stræber efter at finde blomster for at tiltrække insekter. For andre er tanken om bier i haven mindre lokkende. Til personer med en bi allergi eller små børn, kan et bistik være så ligegyldige som en smertefuld gener eller så alvorligt som en smertefuld død. Enkeltpersoner, der ønsker bier til at flyve af en have uden at stoppe, men stadig ønsker fredelige blomstrer kan finde blomster, der ikke tiltrækker bier.

Instruktioner

•Rejseetui til en lokal park, havecentre eller børnehave til at iagttage bierne omkring andre blomster. Gå middag i prime blomst-blomstrende sæson og observere hvilken blomster tiltrækker bier, og som bi-fri. Registrere navnene på de bi-gratis blomster hvis det er muligt.

•Undgå kriterier designet til at tiltrække bier, som gul, hvid, blå eller lilla blomster med fedt eller lavvandede åbninger til deres nektar og pollen. Videregive de fleste dag-blomstrende blomster med attraktive dufte.

•Pick op en blomst eller botanik bog. Søg efter forhandlere af blomster, der bestøver på andre måder, såsom af bille, sommerfugl, kolibri, vind eller vand. Identificere, hvilke blomster har lange, smalle, farvestrålende rørformede blomster hvis nektar er utilgængelige for bier og i stedet tiltrække sommerfugle og kolibrier. Vind-bestøvning blomster har tendens til at være fundet på prydplanter græs og træer, manglende kronblade eller lyse farver og har store mængder af lette, flagrende pollen og stigmatisering beliggende for at finde luftstrømme. Undgå ådsler blomster, der tiltrækker biller og fluer og ofte sport lilla eller broget brune blomster, medmindre du er helt sikker på deres råddent kød-lignende lugt er ikke en gider.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com