Hvordan at finde Bluetooth-adgangskoder til PS3s

March 27

Under parring processen af visse headset designet til at arbejde med PlayStation 3 beder konsollen dig om at indtaste en adgangskode, der er entydig for Bluetooth-enheden. Denne adgangskode tillader konsol til at kommunikere effektivt med headsettet under brug. Hvis det ikke er umiddelbart synlige, kan du finde Bluetooth-adgangskoden for din trådløse PlayStation 3 headset i et par steder.

Instruktioner

•Prøv standard adgangskoden "0000" på din PlayStation 3. Flere virksomheder opretter standard adgangskode til deres PlayStation 3-kompatibelt Bluetooth-headset som "0000." Brug PlayStation 3 controller til at indtaste denne kode i feltet på skærmen. Hvis skærmen angiver, at forbindelsen blev vellykket, er der ingen grund til at fortsætte med at lede efter koden.

•Look inde i instruktionsbogen, der fulgte med dit Bluetooth-headset. Adgangskode kræves til at forbinde dit headset til din PlayStation 3 er ikke enestående for konsollen--skal du adgangskoden til at slutte dit headset til andre enheder såsom telefoner så godt. Af denne grund vises adgangskoden i den oprindelige manual, der fulgte med headsettet.

•Ansigt til producentens hjemmeside og finde en digital kopi af vejledningen, der fulgte med headsettet. For eksempel, hvis Motorola lavet dit headset kan du gå til Motorolas hjemmeside og Søg efter hovedsættet af modelnummer. Klik på manualen og læse gennem det at finde den korrekte adgangskode, skal du indtaste.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com