Hvordan at finde de bedste antenne til dit hus

May 22

Hvordan at finde de bedste antenne til dit hus

En antenne til dit hus kan hjælpe dig og din familie nyde bedre tv-modtagelse og kan endda betyde mere tilgængelige kanaler. Hvis du har aldrig handlet til en antenne før, kan du ikke vide, at der er flere funktioner og muligheder at vælge fra. Faktisk, du måske ikke engang ved, hvor du begynde at lede efter en TV-antenne til dit hus. At vide hvor man skal lede, og hvad man skal kigge efter kan hjælpe dig med at finde de bedste antenne til dit hus.

Instruktioner

•Spørg naboer og venner, som bor i nærheden hvilken type antenne de har og hvor de fandt det. Receptionen for dit hus vil være lignende som dem omkring dig, så en henstilling kan hjælpe dig med at finde de bedste antenne til dine behov.

•Kontrollér lokale elektronik butikker til at finde antenne udvalg i dit område. Du kan også shoppe online for et endnu større udvalg. De fleste store elektronikforretninger har også en online butik, der i den enkelte butik personale kan dirigere dig til.

•Figure ud af, om du vil antennen kan monteres inde i eller uden for dit hjem. Udendørs antenner har særlige funktioner, der gør dem vejrbestandig. De få bedre modtagelse, men er meget vanskeligere at montere og ikke alle vil have et sted at gøre dette, især hvis du bor i en lejlighed. Modtagelse af en indendørs antenne kan ikke være så stærk, men det er mere ensartet, fordi det ikke påvirkes af vejrforhold, såsom vind, som udendørs antenner kan være.

•Factor i typen fjernsyn du har. For eksempel, hvis du har et HDTV, alt hvad du behøver er en digital antenne. Hvis du har en analog TV, skal du en digital antenne sammen med en digital konverter boks. Dette er fordi alle tv-signaler er tændt fra analoge til digitale signaler, så boksen konverter gør det muligt for digitale signaler skal bruges til at få modtagelse på en analog TV.

•Look for en flerstrenget antenne, der opfanger både VHF og UHF kanaler. Flerstrenget antenner er bedst, fordi de kan afhente signaler fra alle retninger, eliminerer behovet for at gøre dem en bestemt måde. Når antennen kan afhente både VHF og UHF kanaler, vil du kunne nyde alle de kanaler, du har adgang til.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com