Hvordan at finde de bedste flishuggeren Shredder til den bedste pris

August 7

Hvordan at finde de bedste flishuggeren Shredder til den bedste pris

Når det kommer til værftet rydde op en flishuggeren shredder kan hjælpe dig med at få hurtig arbejde af alle de døde blade, pinde og grene. Efterhånden som vi bliver mere bevidst om spilde dyrebare materialer, trash i vores værftet område er ved at blive en kilde til barkflis og pengebesparende kompost til at berige vores haver. Her er nogle oplysninger om, hvordan man købe de bedste flishuggeren shredder til den bedste pris, så du kan reducere mængden af haveaffald og omdanne det til noget værdifuldt.

Instruktioner

•Decide hvad du har brug for. Før shopping for en flishuggeren shredder vil du finde ud af præcis hvad du ønsker din maskine at gøre. Har du brug for tungt arbejde som slibe træet lemmer eller søger du primært at makulere blade og kviste? Elektrisk kompostkværne og kombination enheder vil håndtere lettere arbejde, men vil være begrænset af ledningen længde. Tungere gas-drevne enheder kan håndtere større træ og kan bruges fra en elektrisk kilde. Mere krævende opgave, den dyrere flishuggeren shredder vil du sandsynligvis nødt.

•Hvis din forskning. Forbruger Guide kunne lide Patriot CSV-2515 elektriske flishugger-shredder. På en anslået $890 håndterer denne flishuggeren shredder små grene til 2 1/2" i diameter, blade og andet værft snavs godt. Det er lille nok til at flytte og opbevare let.

•Sammenligning priser for funktioner. For omkring $1100, er Patriot CSV-3060 gas flishugger-shredder lavet til de tungere job. Det håndterer større værfter, chips grene til 3" i diameter godt og var meget gennemgået af hvordan Stuff Works.

•Consider miljøspørgsmål. WoodChipperShredder.com 1,5 HK Electric træ flishuggeren Shredder er en elektrisk model, der er nem at bruge og frigør dig af de sædvanlige emissioner, så den er miljøvenlig. Det kan håndtere 2 1/2" diameter grene og som Patriot CSV-2515, koster omkring $890.

•Vælg en flishuggeren shredder, der passer til dine krav. Personligt bruger jeg McCulloch MCS 1400. For min gård behøver jeg kun en let maskine. Det er en lille elektrisk flishuggeren neddeler, der kastes let fra sted til sted og håndtag lettere arbejde pænt. Jeg ville ikke chip grene over 1" diameter med det, selvom det er meningen for at håndtere lidt større. Monteringsvejledningen er lidt skæv og flishuggeren shredder har et par idiosynkrasier du nødt til at vænne sig til, men du kunne ikke få en bedre, små flishuggeren shredder til sådan en lav pris overalt. Det sælger for en anslået $200.

•Look på anmeldelser og ratings. Der er mange flere modeller at vælge imellem. For mere information om hvordan du finder den bedste flishuggeren shredder til den bedste pris, tjek venligst de links, der er anført i nedenstående ressourcer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com