Hvordan at finde den bedste garanti på en varmepumpe

July 9

En varmepumpe er en type af centralvarme-system. Købere kan vælge fra luft-kilde enheder, der udarbejder varmeenergi fra luften uden for, eller geotermisk enheder, som trækker varmeenergi fra undergrunden. Varmepumper tilbyder en højere grad af effektivitet end andre varmeanlæg, men de også en tendens til at være dyrere i startomkostninger. For at maksimere din investering, Vælg en varmepumpe, der kommer med en omfattende garanti. Hvis du vil sammenligne varmepumpe garantier, overveje faktorer såsom varighed, vilkår og generelle omdømme af selskabet.

Instruktioner

•Læs gennem de grundlæggende garantier tilbudt af major varmepumpe producenter. Se ressourcer nedenfor en liste over populære leverandører. Selvom de fleste af disse selskaber sende deres standardgaranti på deres websteder, skal du muligvis kontakte andre og bede om en kopi af standard garantioplysninger.

•Være meget opmærksom på vilkårene i hver garanti som du læser gennem det. Kompressoren er den store drift element i en varmepumpe, og mange selskaber tilbyder en kortere kompressor garanti end de gør for andre operationelle elementer. Kigge efter den virksomhed, der tilbyder den længste dækning på varmepumpe kompressor, så tjek vilkårene på andre dele, herunder rør, fans eller bredbånd.

•Sammenligning vilkårene i hver garanti til standardvilkår liv og dækning for en varmepumpe. Ifølge energisparepærer, kan en geotermisk system forventes at sidste 25-50 år i gennemsnit, mens en luft-source varmepumpe har en 15-20-årige liv, ifølge Natural Resources Canada. Webstedet hus Smart varme tyder på, at en standard garanti dækker varmepumpe kompressor i fem år, og de resterende komponenter i 10 år. I forhold til livet i pumpen, er dette en relativt kort periode. Overveje at indsnævre din søgning for at kun omfatter enheder med en livstidsgaranti.

•Sørg for at se, hvis installationen er dækket. Hvis du har din varmepumpe installeret af producenten, bør virksomheden tilbyde nogle serviceløsning for installation-relaterede problemer. Hvis ikke, Spørg din installatør for garantioplysninger, og betale meget opmærksom på vilkårene og hvad er inkluderet. Forhøre sig om det eksisterende udbud af reservedele, og finde ud af, hvor længe installationsprogrammet tager for at reagere, hvis et problem opstår. Det er ofte at foretrække at have leverandøren installere varmepumpe for at undgå konflikter mellem to særskilte selskaber, hvis enheden ikke fungerer.

•Spørg din leverandør eller installatør hvis vedligeholdelse og service opgaver er inkluderet. For at maksimere livet for en varmepumpe, filtre skal udskiftes med regelmæssige mellemrum, og kølemiddel kan være nødvendigt at skylles eller ændret. Nogle installatører omfatter denne type af rutinemæssig vedligeholdelse i deres kontrakter, mens andre ikke gør. Garantien varmepumpe kan angive, at en licenseret entreprenør udfører disse opgaver, så klarlægge dette for at forhindre eventuelt tømme din garanti.

•Look for anmeldelser af hver leverandør eller producent gennem bedre Business Bureau (BBB). Finde ud af, hvor længe hvert selskab har været i branchen og om BBB rapporter er positiv eller negativ. Se nøje for eventuelle anmeldelser vedrørende garanti, som kan give dig en realistisk opfattelse af hvor virksomheden behandler sine kunder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com