Hvordan at finde den kvadratiske fod af isolering i et hjem for den udvendige vægge

April 22

Hvordan at finde den kvadratiske fod af isolering i et hjem for den udvendige vægge

At sikre ordentlig mængden af isolering i dit hjems udvendige vægge kan øge komforten i dit hjem indeklima, øge dit hjems energieffektivitet og reducere varme og køling omkostninger. Glasfiber isolering var engang standard prima af entreprenører og boligejere, men der findes mange forskellige typer af effektiv isolering i dag.

Isolering behov beregnet i kvadratfod. Uanset typen af isolering vælger du, er det vigtigt at beregne det korrekte beløb, der er nødvendige for at hjælpe dit hjem være den mest behagelige og effektive.

Instruktioner

Beregne

•Measure længden af en ydervæg fra hjørne til hjørne, måling fra indersiden af muren. Sørg for udgangen af målebåndet er fast mod overfladen af hver hjørne stud. Skriv ned måling.

•Measure højde af samme væggen indefra, måling fra toppen af den vandrette stud på gulvet på undersiden af de vandrette studs på toppen. Skriv ned måling.

•Multiply længde gange højden. Nedskrive summen af ligningen.

•Measure bredde og højde af alle vinduer, døre eller andre åbninger i muren. Formere bredde gange højden af åbningerne. Subtraher samlet fra væggen måling. Det resulterende tal er den firkantede optagelser for at muren.

•Gentag trin 1 til 4 for alle udvendige vægge. Hvis væggen er fordybningerne, fremspring eller andre strukturelle uregelmæssigheder som karnapper, kviste eller andre uregelmæssige former, måle fra hjørnet af væggen op til uregelmæssigheden. Mål hver side af uregelmæssigheden separat. Skrive og mærke hver måling i overensstemmelse hermed.

•At foranstaltning gavl vægge, Følg trin 1 til 4, måle højden af væggen kun til undersiden af de vandrette studs selv med andre vægge. Måle længden af gavlen. Skriv ned måling. Måle højden af gavlen fra den øverste kant af den øverste vandrette mur stud på undersiden af midten af toppen. Skriv ned måling. Det resulterende beløb vil være tilstrækkeligt til at isolere begge gavl vægge.

•Tilføj alle målinger sammen. Resultatet bliver det areal nødvendig for at isolere alle ydervægge.

Tips & advarsler

  • Hvis du er sikker på, at to eller flere vægge er af samme størrelse, kan du springe måling af dubletter og brug indledende summen måling af en matchende mur til den dobbelte væg firkantede optagelser. Bare husk at måle alle åbninger i muren og trække den firkantede optagelser af dem.
  • Metal slutningen på mange Maalebaand kan blive løst med anvendelse over tid. Sørg for der er ingen forskel mellem den metalspids og den faktiske tape ved måling eller dine målinger kan ikke være helt præcis.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com