Hvordan at finde den kvadratiske fod for Shingling & tagsten

January 13

Hvordan at finde den kvadratiske fod for Shingling & tagsten

Hvis du bygger et nyt hjem, der har bør for et tag eller overvejer at erstatte en eksisterende tag, er den første bit af oplysninger, som du skal bruge det berørte areal. Beregning af den firkantede optagelser af dit tag kan du anslå mængden af materialer, samt udgifterne til disse materialer. Selv hvis du er leje en anden til at installere et tag for dig, bør du lave dine egne beregninger samt et værn mod uetisk bygherrer og entreprenører, som måske vil forsøge at overprisen du.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af dit tag, herunder de kanter, der hænger over sider af huset. Brug et målebånd til dette. Du kan få den mest nøjagtige måling for et eksisterende tag ved at klatre op på taget og måle det. For en ny bygning, måle længden og bredden af væggene og tilføje den anslåede mængde af overhæng.

•Multiply længde gange bredde til at finde det samlede antal kvadratfod for dit tag.

•Measure hver kant af taget hvis dit tag ikke er formet som et rektangel.

•Brug dine målinger fra trin tre til at skitsere tag på et stykke millimeterpapir. Sørg for, at skitsen er til skala ved hjælp af en tomme eller centimeter til at repræsentere hver fod af taget.

•Divide skitse i rektangler, trekanter og muligvis endda cirkler.

•Calculate inden for hver figur. Rektangler (og firkanter) har et område, der er lig med længde gange bredde. Figur en trekant-området ved multiplikation base gange højden og dividere dette tal med to. Måler radius af en cirkel (længde fra midtpunktet til et punkt på ydersiden af cirklen) og firkantede det (Multiplicer det gange sig selv). Derefter gange dette tal med pi (3,14).

•Tilføj områder af alle figurer til at finde det samlede areal af taget.

•Divide de firkantede optagelser af 100 at finde hvor mange tagdækning square du skal bruge. For eksempel, hvis du målt 1800 kvadratfod, dividere, med 100 for at få 18 firkanter af materiale. (En tagdækning square er 100 kvadratfod af areal).

•Multiply antallet af kvadrater af pitch faktor. Tag med lav hældning eller skråning, bruge et tal mellem 1,15 og 1,25. For en mellemlang sat tag, multipliceres med en figur mellem 1,24 og 1.4. For en højfrekvent tag, multipliceres med 1,41 til 1,7. For eksempel, hvis dit tag er medium slog og du har 18 tagdækning firkanter, formere 18 af 1.3 for at få 23,4.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com