Hvordan at finde den rette størrelse ovn til dit hjem

October 11

Hvordan at finde den rette størrelse ovn til dit hjem

De fleste større apparater i dit hjem behøver ikke hyppig udskiftning. Hvis du har brug for at erstatte en af de store, ovnen, må du indse, at det er en stor investering, der kan have en stor indvirkning på din husstand. En ovn, der er for lille kunne ikke tilstrækkeligt varme hele dit hjem, mens en ovn, der er for stor vil spilde energi og øge prisen på el-regningen. Før du køber en ovn, tag dig tid til at finde den rette størrelse ovn til dit hjem.

Instruktioner

Dyrknings metode efter hvilken ovn størrelse måles. Størrelsen af en ovn er målt i britiske termiske enheder eller BTUs. Betale meget opmærksom på denne måling, når man ser for den rette størrelse ovn.

•Look for output BTU når man sammenligner ovne. Output BTU er den varme kapacitet af ovnen. Hvis ovnen ikke listen output BTU, kan du beregne det selv ved at multiplicere effektivitetsprocenten input BTU.

•Være opmærksomhed til output BTU af din gamle ovn. Hvis denne ovn har tilstrækkeligt opvarmede dit hjem, kigge efter en ny ovn med en lignende output BTU. Hvis det har været utilstrækkelig, kigge efter en ovn, der er større eller mindre end den, du har. Snak med naboer, der har tilsvarende størrelse huse at finde ud af størrelsen af deres ovne og om ovne arbejdet for dem.

•Find ud af firkantede optagelser af dit hjem. Dette kan være nyttigt, hvis din gamle ovn ikke har udøvet tilstrækkeligt. Mange ovne giver et omtrentlige række firkantede optagelser, som output BTU af ovnen kan tilstrækkeligt varme. Dette er et groft skøn, som du kan bruge til at indsnævre ned dine valg.

•Utilize online-ressourcer, der gør det muligt at vurdere den rette størrelse ovn til dit hjem. De indebærer ofte ind i dit hjems firkantede optagelser, din klima eller placering og output BTUs af ovnen du overvejer.

Tips & advarsler

  • Få en second opinion fra en entreprenør inden du køber din nye ovn. En uddannet VVS-professionel kan give dig en gratis in-home vurdering, herunder en størrelse anbefaling.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com