Hvordan at finde den rigtige størrelse badeværelse spejl

October 17

Hvordan at finde den rigtige størrelse badeværelse spejl

At vælge den rigtige spejl til dit badeværelse kan være udfordrende for nogle boligejere, mens for andre denne beslutning kan træffes hurtigt. At vælge den rigtige spejl afhænger i vid udstrækning på din sans for stil og præference i home decor. Spejle fås i alle former og størrelser, indrammet eller uindrammede. Den vigtigste del af beslutningen er at vælge den rigtige størrelse spejl til dit badeværelse. Nogle boligejere foretrækker store område spejle, mens andre ønsker en lille spejlede Medicinskab. Valget er altid op til enkelt, men sørge for det passer er den vigtigste del.

Instruktioner

•Measure væggen over vasken badeværelse. De fleste spejle dækker ikke fuldt ud væggen helt flugter med en vask til at undgå vand pletter, men du kan måle helt flugter med vasken, hvis du foretrækker. Husk dine målinger, når shopping for spejle og sikre, at de ikke overstiger kravene til området.

•Indstil størrelsen og form af spejlet du ønsker at placere på din væg. Dette er et personligt valg af stil og præference. Du kan konsultere en indretningsarkitekt til ideer, eller gå til en lokal boligindretningsprodukter butik for at søge efter forskellige størrelser spejle.

•Vælg eller ej dit spejl vil være den eneste objekt på væggen. Nogle spejle er flankeret med sconces, andre mindre spejle eller billeder. Hvis du ønsker at dekorere området yderligere, ville så en mindre spejl passe dig bedst.

•Indstil hvorvidt du har brug for et stort spejl. Hvis du har kun ét badeværelse eller en stor familie, vil et større spejl tillade mere end én person til at bruge det samtidig. Hvis du har et lille badeværelse, kan et stort spejl bidrage til at gøre badeværelset synes større eller forøge lysstyrken.

Tips & advarsler

  • Konsultere en indretningsarkitekt til det bedste råd at vælge den rigtige størrelse spejl til dit badeværelse.
  • Når hængende spejlet, er det bedst at placere det mindst seks til 10 inches fra toppen af vasken til at undgå vand pletter og give mulighed for nem rengøring.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com