Hvordan at finde den rigtige størrelse billede for Over en sofa

March 6

Hvordan at finde den rigtige størrelse billede for Over en sofa

At vælge den rigtige størrelse billede til at hænge over sofaen indebærer at vide, hvordan man undgår overvældende din sofa med billede eller indrammet kunst ved at opnå balance. Overveje størrelsen af stykket af møbler og derefter vælge et billede, der er i forhold til det.

Instruktioner

•Measure sofaen med en tape foranstaltning for at bestemme dens samlede længde og skrive tallet ned for at tage med dig, når du køber for et billede.

•Shop for et billede, der er mindst halvt så bred som sofaen du vil hænge det ovenstående. Du kan vælge et billede, der er mere end halvt så bred, så længe det ikke er større end hele længden af sofaen. For eksempel, hvis din sofa er 72 inches lang (6 fod), vælge et billede, der er mindst 36 inches, men ikke mere end 72 inches lang.

•Measure billeder med din målebånd, når shopping, hvis dimensioner ikke er indlysende. Ikke stole på dine øjne til at anslå bredden.

Hæng billedet i midten af væggen rummet over sofaen, med den nederste kant af rammen omkring 6 til 9 inches over bagsiden af stykket af møbler.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com